REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE JE KRIVO ZA….

Da li ste se ikada osetili spokojnim, zadovoljnim i celovitim?

Da li ste ikada doživeli osećaj da potpuno vladate svojim životom?

Da li ste se ikada u sebi imali osećaj da je sve savršeno?

JA JESAM I ZNAM DA JE ZA TO ZASLUŽNO REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

Kao potpuni laik o Rekonektivnom isceljivanju znala sam samo da je to „ neka“ energija koja leči. Pomalo skeptična ali pre svega radoznala da istražim Rekonektivno isceljivanje kako to uvek biva u moj život je ušla osoba koja je praktičar Rekonektivnog isceljivanja, njeno ime je Marina Zlokolica.
Obe željne novog znanja uopšte nije bilo teško da razgovorom dogovorimo saradnju koja je meni kao i njoj dopunila znanje i poboljšala kvalitet života.

MOJE ISKUSTVO REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA

Samo tri tretmana?
Prvo moje pitanje kada sam saznala da se preporučuju samo tri tretmana. Poznavajući sebe, svoje „demone“ mislila sam da je potrebno mnogo više tretmana kako bi bila na nekom optimalnom nivou. Marina me je uverila da su tri tretmana sasvim dovoljna i da tek nakon nekog vremena mogu ako osetim potrebu zakazati još koji.

PRVI TRETMAN

„Osami se, isključi aparate, lezi i opusti se. Sam tretman može trajati do 30 min. Opusti se, prati svoje telo, senzacije i svoje misli“, uputstvo koje sam dobila pre početka tretmana. Ja sam extra senzibilna po prirodi, osećam svaku energetsku promenu, te sam se opustila po uputstvu i dozvolila sebi da budem saradljiva. Na moje iznenadjenje prvi nalet energije je bio nenasilan, blag i srdačan. Uživala sam u telesnim senzacijama koje nisu bile ništa spektakularne, a opet jako prijatni. Dlanovi su mi se užarili, astralni nivo se potpuno otvorio tako da sam imala i vizuelnu predstavu. Uživela sam u igri kako sam ja to doživela sa dubokim mirom koji me je prožimao.

” Ako želiš nešto novo postići, uredi nešto što do sada nikada nisi”

Da sam imala tretman Rekonektivnog isceljivanja par godina ranije, sigurna sam da bih ovakav tretman ocenila kao nekoristan meni. Danas je moja priča drugačija. Danas bez očekivanja iz radoznalosti dopustila sam da se desi ono što je potrebno da se desi! I narednih dana dešavalo se, moj um je postao bistriji. Spontano su mi dolazili odgovori na neka moja pitanja. Okrivila sam tretman Rekonektivnog isceljivanja za moja nova saznanja, naravno okirivila u prijatnom smislu!

DRUGI TRETMAN

Nakon tri dana evo mene opet. Pravila su ista, osami se, isključi aparate, opusti se. Sada već sa dozom entuzijazma govorim sebi, „ Lidija šta ćeš ovim tretmanom da dobiješ, šta ćeš novo saznati osebi“? Prisustvo energije je bilo snažnije ali sasvim prijatno. Potpuno sam se otvorila i uživala u svakoj sekundi sa svim telesnim, energetskim i mentalnim senzacijama.

Nakon tretmana čula sam se sa Marinom. Znate onaj osećaj kada želite sve da kažete u jednoj rečenici pa zvučite nepovezano ali se vidi da ste srećni. O da i pored mojih izuzetnih komunikacionih sposobnosti zvučala sam poput trogodišnjeg deteta. Marina je mogla da me razume sa osmehom i zadovoljstvom, jer je znala da sam prezadovoljna tretmanom. A energija je nastavila da deluje dalje i narednih dana. Da, Rekonektivno isceljivanje traje, nastavlja se i nakon samog tretmana.

U mojoj svakodnevnoj praksi opuštanja jasno sam videla da sam konektovana na izvor Rekonektivnog isceljivanja. Moje opuštanje ovog puta bilo je sasvim drugačije. Osećaj koji ne mogu rečima opisati. Drugačije, moćnije i sveobuhvatnije!

TREĆI TRETMAN

Nakon par dana došao je red za treći tretman Rekonektivnog isceljivanja. U medjuvremenu moj um je postao još bistriji. Oslobodila sam se nekih misli koje su skrivene atakovale na mene. Nisu to samo uverenja, to su stavovi kojima sam percipirala život, sebe i okolinu! Kako znam, verujte imam dovoljno iskutva i znanja da sam sigurna da sam Reknektivnim isceljivanjem dotakla, proživela i promenila minimum dva životna stava. Instrukcija je ista, ja osamljena i spremna.

Uživanje u prelepoj energiji, senzacijama u telu, slikama u umu, prekinulo je zvono sa mog telefona, koje se iznova i iznova oglašavalo. Moja kćer koja se na kraju javila da zamoli da nazove kasnije ko god, uletela je u sobu gde sam bila osamljena i rekla je hitnooooo. Tako sam ja u sebi pomislila da je kraj mog divnog tretmana i da sam ovog puta uskraćena. Posao pre svega, moj razgovor sa uznemirenom klijentkinjom je trajao više od sat vremena, bila sam skoncentrisana na nju a ne na sebe. Sa Marinom sam se čula tek sutradan, ali nisam joj ništa kazala iz poštovanja prema njenom radu i neposlušnosti instrukcija.

Te noći, utonula sam u san moram priznati pomalo razočarana zbog prekinutog tretmana Rekonektivnog isceljivanja i osećaja da sam uskraćena za novi doživljaj i novog otkrića sebe. Planira sam da zamolim Marinu da nakon nekog vremena ponovimo tretman i time sebi nadoknadim propušeno, to mi je bila uteha. Iz razočaranja zaboravila sam da Rekonektivno isceljenje deluje ( tretman se nastavlja) još dugo posle oficijanog tretmana koji se radi u dogovoreno vreme bilo uživo ili na daljinu ali ona me je podsetila da je tu. Te noći imala sam najčudniji san, sanjala sam kako razgovaram i opraštam se sa osobom meni inače bitnom koja je jako oblikovala moj život. Daleko od toga da sam imala loše emocije na javi o toj osobi, ne zaista. Ali san mi je pokazao jasno koliki je uticaj te osobe nad amnom da ja toga nisam ni svesna. Jutro me dočekalo nekako drugačijom, kao da sam postala druga osoba. Neki novi kvaliteti su me prožimali a moja deca su konstatovala da blistam i da to zaslužuje posetu našeg omiljenog restorana!

Čutala sam i razmišljala, a u sebi osetila sam enormno zadovoljstvo i zaista sam mogla reći „ evo me, evo nove Lidije“.

U narednih par dana primetila sam da mi se menjaju misaoni obrasci. Doživljaj je bio tako dubok i snažan da sam samo pratila, zapisivala šta se dešava, šta se menja i kakva postajem.

Nakon sedam dana od poseldnjeg tretmana Rekonektivnog isceljivanja nastalo je zatišje. Pomislila sam ok, to je to oblikovala sam se sada je vreme da novu mene primenim u život punim potencijalom kada je došao red da se pozabavim najbitnijim.

ZBOGOM TUGO, ZDRAVO SREĆO

Moji roditelji su razvedeni od moje pete godine. Sa ocem nikada nisam živela, posećivali smo se ali smo ostali stranci. Moj tata koga obožavam je emotivno zatvoren. Za sve ove moje godine dva puta me je zagrlio, jednom poljubio. Da, baš sam uskraćena očinske ljubavi i naravno da gladna te ljubavi ponekad sam donosila pogrešne životne odluke. Nakon patnje, nakon ljutnje, nakon razočarenja koje sam proživljavala u proteklim godinama Rekonektivno isceljivanje mi je donelo pomirenje sa svojim ocem. Sasvim spontano u jednoj sekundi, moja teška osećanja prema nedostatku našeg odnosa su nestala. Baš tako, imala sam utisak kao da sam obrisala folder na svom računaru koji je u sebi imao tugu, očaj, žaljenje i beznadje. Preispitala sam se i osetila emotivnu tišinu po pitanju svog odnosa sa ocem. Najednom proživela sam naš zagrljaj emotivno i mentalno, postala sam ispunjena zdravim emocijama po pitanju svog oca. Sada neprestano u svojim mislima kada pomislim na oca vidim naš zagrljaj dok prijatne emocije ispunjavaju moje telo i biće, i jasno čujem njegove reči ” volim te ćero”.

Kako ja kažem svojim klijentima, promena na jednom aspektu života uočava se i na drugim aspektima, jer je čovek celovit a promena deluje sveobuhvatno!

Šta će mi Rekonektivno isceljivanje još doneti? Iskreno ne znam, ali sasvim mi je dovoljno da odnese ono što me je usporavalo da živim zdrav, uspešan i srećan život!