Regresoterapija Sa Predragom Petkovićem

Da li vam se ikada desilo da ničim izazvani osetite strah u nekoj situaciji koja vam je inače poznata? Da li ste ikada u deliću sekunde promenili svoje ponašanje da vas okolina više ne prepoznaje? Postoji razlog vaše uznemirenosti, ponekad je to nešto uobičajno, a ponekad može biti nešto neočekivano!

Maja je bila vedra cura, pozitivna, odličan student, drago dete koje je svima sa osmehom odgovaralo. Za nju nema problema, tako su svi govorili. Tako je i bilo. Maja je bila visoko obrazovana, radila je na sebi, sa problemima bi se suočava bez prevelikog stresa.

Kada je Maja proslavila svoj dvadesettreći rodjendan primetila je da joj se raspoloženje drastično menja tokom dana. Nije pridavala tome velikog značaja, šalila se na račun svojih godina. Posle nekog vremena san je krenuo da izostaje. Ubrzo to vedro biće počelo je da biva sve zatvorenije i depresivnije. Potražila je pomoć lekara, psihologa ali bez velikog pomaka. Njeno stanje se pogoršavalo. Krenuli su strahovi od zatvorenog prostora. Kako medicina nije našla način da joj pomogne, okrenula se alternativi. Nije želela da se pomiri sa činjenicom da više nije sposobna da živi zdrav ispunjen i srećan život. Igrom slučaja, moram reći sa razlogom jer ne verujem u slučajnost upoznala je Predraga Petkovića, našeg poznatog astrologa.

Predrag Petković, poznat kao vrhunski astrolog, autor je više knjiga:  Beskrajno putovanje duše, Umetnost tumačenja horoskopa, Astromedicina, Ključevi univerzuma, Arijadinina nit.

Svojim dugogodišnjim radom ispekao je zanat na koji mu mnogi mogu pozavideti. Pogledom na natalnu kartu Maje uočio je da njen sadašnji zdravstveni problem datira iz prošlosti. Tačnije iz prošlog života. Samo saznanje nije rešilo problem, bilo je potrebno da se problem reši. Predrag je predložio Maji REGRESOTERAPIJU.

REGRESOTERAPJA,

je metod vraćanja u prošlost koji ima za cilj da reši problem koji je aktuelan sada. Izvodi se u svesnom opuštenom stanju u tišini, polutamne sobe sa povezom preko očiju. Povez preko očiju je simbolika izolovanosti sa ovog sveta, predstavlja i vraćanje u dublje stanje svesti. Sve vreme regresije, osoba prati uputstva te je potpuno bezbedna. Polako se uvodi u opušteno stanje tehnikom disanja sve do momenta kada osoba počinje da se seća, vidi i doživljava situaciju koju je proživela. Tokom regresije moguća je i telesna senzacija.

Na ovaj način regresija je bezbedna bez negativnih posledica, tokom same regresije ali i nakon nje. Prisećanje t.j uticaj vraćanja u prošle živote može se doživljavati i neko vreme nakon što je regresija okončana.

Da li vas zanima sa čim se Maja susrela tokom svoje regresije koju je radila sa Predragom?

Tokom regresije Maja se vratila u 1943 godinu, nažalost ona kao i mnogi drugi bila je žrtva fašističkog režima, zatvorena u logoru. Majin život tada sa samo dvadesettrigodine se okončao u gasnim tuševima. Majin problem u ovom životu pojavio se onda kada je napunila dvadesttri godine.

Jedan susret, ogromna želja za životom uspela je vratiti Maji svoj dobro poznati, srećan i zdrav život. Maja je sada žena i majka, potpuno zdrava. Zahvalna Predragu jer joj je pomogao da bude svoja. Svoju priču ona rado deli sa onim osoboma za koje smatra da trebaju znati da je znanje moć i da uvek postoji nešto i neko ko vam može pomoći!