RAFAEL-ISCELITELJ MEĐU ANĐELIMA

Dragi moji koji je to moćan Iscelitelj među Anđelima?
Njegovo ime znači Bog leči, a to je naš divni Arhanđeo Rafael, on leči našu dušu od koje sve proizilazi, ceo na život.

Rafael je anđeo lekar, on pomaže kod trenutnih isceljenja, upućuje vas na pravog iscelitelja – učitelja, daje vam nadu i utehu, pomaže prilikom putovanja, pomoć je i drugim isceliteljima i možete ga moliti da pomogne nekoj drugoj osobi.

U duhovnoj istini, mi smo svi u osnovi zdrava bića, kroz molitvu u ovom slučaju Arhanđelu Rafaelu, možemo se isceliti. Na kojim to nivoima se isceljujemo verovatno se pitate

Isceljenje je na energetskom, duhovnom, emotivnom, misaonom i telesnom nivou, to je naša bit, to smo mi. Telo reaguje kad na ostalim nivoima nešto nije u redu, ali što je bitnije da znate da svako stanje je promenljivo.

Svetlost Arhanđela Rafaela je smaragdno-zelena i uz pomoć nje nas on isceljuje, bitno je da budemo spremni i prihvatimo energiju ovog divnog Arhanđela.

Kako možete da zamolite Arhanđela Rafaela da vas uputi na pravog iscelitelja ?
“Dragi Arhanđele Rafaele, molim te, uputi me na najboljeg za mene iscelitelja, za moje stanje i pomozi mi da odmah realizujem tretman.”. Ako se plašite, samo se zapitajte; “Šta mogu da izgubim ako probam?

Kada biste želeli da se pomolite za nekog drugog i zatražite pomoć, to možete uraditi na sledeći način.
“Dragi Arhanđele Rafaele, molim te, pobrini se za ( ime osobe ) I pomozi mu/joj da bude zdrav, jak i srećan. Molim te, uputi i mene kako da mu/joj pomognem”.

Arhanđeo Rafael radi zajedno sa Arhanđelom Mihaelom, o kojem sam vam pisala u prethodnom tekstu, oni vas oslobađaju stresa i straha, što im se više obraćate, to ćete im više verovati.

Molitva Arhanđelu Rafaelu o zdravlju iz Dnevnika Anđela glasi
“Dragi moj Bože, arhanđele Rafaele, anđele moj čuvaru, zahvalna sam na svom blagostanju koje mi pružate da osetim, da spoznam koliko je važno da budemo zdravi, da istinski zavolimo svoje biće, organe i ćelije, jer njima je takođe potrebna ljubav, da bi pravilno naš organizam funkcionisao. Voljna sam da se iscelim na svim nivoima i da ponovo iskusim zdravlje i isceljenje mog bića, jer bez mira, ljubavi i zdravlja nema života, to je istina. Zdrava sam i svaka moja ćelija je ispunjena ljubavlju. Hvala vam. Amin”..

Do novog texta i druženja, želim vam svako dobro dragi čarobni ljudi. S ljubavlju, Aki Sunce i Anđeli