LIVE EMISIJA: URAN OPET ULAZI U ZNAK BIKA!

6.03. Uran opet ulazi u znak Bika, sta to znaci za svaki horoskopski znak saznajte u live emisiji Happy Life sa astrologom Nenom Jankovic od 21.15h, na fb stranici Coaching Magazine!

link za emisiju koju možete gledati preko facebook-a: Coaching Magazine 

Domacin emisije: Lidija Grujic
Fb page: Coaching Magazine

Astrolog Nena Jankovic:

Bavim se izučavanjem astrologije skoro 20 godina , od toga aktivan rad sa klijentima 18 godina. Uža specijanost su mi karmički odnosi i tumačenje uticaja karme kroz natalni horoskop, kao i deo astrologije koji se naziva sinastrija, ili uporedni horoskop. Radila sam sredinom devedesetih godina kao astrolog na radiju, pisala sam i prevodila tekstove astrološke za ” Astrologus “, držala svoju astro školu koja je i dalje aktuelna. Saradjujem sa nekoliko astro portala, pišem mesečne astrološke analize, a najviše se radujem živom kontaktu sa klijentima.
Izradjujem natalne ( životne ), godišnje, poslovne, ljubavne, uporedne, karmičke i horoskope za decu. Horoskope tumačim ličnim kontaktom, ali i putem meila, vibera, skajpa.
Držim sa psihologom i holističkim terapeutom psihološko -astrološke radionice na odredjenu temu, do sada smo imali desetak tema koje smo obradili i to neke teme smo ponovili zbog interesovanja ljudi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *