ČITANJE IZ MORFIČKOG POLJA

Morfička polja prema engleskom biologu Rupertu Sheldrake-u su energetsko-informacijska polja u kojima je pohranjeno svo znanje i iskusvo koje postoji u Univerzumu. U njemu se nalaze informacije o svim ljudskim bićima, životinjama i celoj prirodi, nezavisno od vremena i prostora.

skolovanje-integrativno-disanje

Biolog Rupert Sheldrake je omogućio da se nauka sretne sa duhovnošću. On naučno potvrđuje ono što su stare kulture još pre više hiljada godina znale – da je sve sa svime u Univerzumu povezano. U višegodišnjim duhovnim pravcima se intenzivno koristilo čitanje iz morfičkih polja, samo što se je to nazivalo drugim imenima.

Najčešće postavljana pitanja u vezi čitanja iz Morfičkog polja:
Koja pitanja mogu da se postavljaju morfičkom polju?
Iz svih oblasti života: emotivni život, partnerski i bračni odnosi, posao, finansije, biznis, zdravlje… Na taj način se stiže jako brzo do uzroka nekog problema i dobija se put i način za njegovo prevazilaženje.

Da li mogu da se dobijaju odgovori samo za sebe ili i za druge?
Onaj ko je obučen da Čita iz Morfičkog polja može da dobija odgovore i za sebe i za druge.

Kako se dobijaju odgovori za druge?
Kada se osoba (klijent) javi i zakaže termin za Coaching MFP, tada može sve da pita što ga interesuje. Na taj način daje dozvolu da joj se čita iz morfičkog polja.

Da li je potrebno lično prisustvo ili je moguće i preko telefona ili skajpa?
Moguće je i uživo i preko skajpa i telefona/vibera.

Koje podatke osoba treba da da MFP Kouču da bi dobila odgovore iz Morfičkog polja?
Samo svoje ime i prezime i datum i godinu rođenja.

Da li može baš sve da se pročita iz Morfičkog polja?
Polje ima svoju samoregulaciju, tako da ne dozvoljava svoju zloupotrebu. Poverljive privatne informacije, kao i poverljive poslovne informacije firmi i organizacija su pod zaštitom samog polja i ne daju se na uvid.

Da li mogu za decu da se dobiju odgovori iz Morfičkog polja?
Da, za decu do 13 godina. Iznad 13 god. dete mora da da saglasnost.

Kako se dobijaju odgovori iz Morfičkog polja?
Morfičko polje, coaching magazin

Da bi se dobili odgovori iz morfičkog polja na postavljena pitanja, potrebno je da se ostvari dublji kontakt sa sopstvenom intuicijom (sedmim čulom, instinktom). Mnogi već imaju razvijenu intuiciju i mnogo puta su se u životu već uverili u to (predosetili su neki događaj ili više događaja, mislili na nekoga i on se javi itd).

Ili na primer kada kažemo “ja jednostavno osećam da je to tako…” ili kada se kaže – osećaj iz stomaka. Ali kako da budemo sigurni da je to baš upavo tako, da je to zaista naša intuicija a ne deo našeg uma? To je i najveća prepreka u radu sa intuicijom ili čitanjem iz Morfičkog polja. Kako da zaista “pročitamo” tačnu informaciju koja neće biti obojena našim filterima?

Šta su zapravo naši filteri? To su naša ubeđenja o životu i svetu. Mi naše filtere stičemo u toku života, kroz naša iskustva, kroz naše vaspitanje, od roditelja, učitelja, sredine, zajednice, od naših predaka, iz naših prenatalnih iskustava…. To je ono u šta mi verujemo da je ISTINA. To su naša verovanja tipa: “Život je takav i takav… Muškarci su… Žene su…” Naši filteri su i najveći uzroci naših konflikata sa ljudima, pogotovu sa bliskim osobama

Da bi mogli zaista da razlikujemo svoju intuiciju od svog uma, potrebno je prvo da ispitamo sopsvene filtere. To znači da se pozabavimo svojom tamnom stranom. Tamna strana nije negativna ili loša strana, več naša neosvetljena strana, deo našeg nesvesnog. Što više postajemo svesni svojih postupaka, svojih misli i osećanja, to više možemo da razlikujemo intuiciju od svog uma.

Iz tog razloga se Edukacija MFP Coach – Čitanje iz Morfičkog Polja sastoji iz dva bloka.
Na prvom bloku se kroz iskustvene tehnike “uči” da se prepoznaju sopsveni filteri. Kroz vežbe i tehnike na svim nivoima, mentalnom, telesnom, energetskom, emotivnom i duhovnom se prerađuju doživljena iskustva i osvešćuju se sopstvena ubeđenja. To je jedan intenzivni i dubinski proces u radu sa samim sobom.

Na drugom bloku Edukacije se uče konkretni koraci za ulazak u morfičko polje: kako da se naštimujemo na frekfenciju polja i kako se dobijaju odgovori iz Morfičkog polja na postavljena pitanja. Nakon toga se uči kako da se uz pomoć Morfičkog polja ostvaruju ciljevi u svim životnim oblastima: zdravlje, posao, odnosi, finansije.

Ova edukacija se preporučuje:
– svima koji su na putu ličnog i duhovnog razvoja

– terapeutima, energetičarima i koučima, jer NAJBOLJI način za uspešnost rada sa klijentima je upravo dubinski rad na sebi. Mogu i da obogate svoj asortiman usluga novim i efektivnim tehnikama, kombinujući ih sa svojim metodama koje već rade i da ih primenjuju u radu sa klijentima.

– svima koji se nalaze u Biznis Konsaltingu

Prvi blok edukacije: od 7.04 do 10.04.2017 (petak, subota, nedelja, ponedeljak)
Drugi blok edukacije: od 19.05 do 22.05.2017 (petak, subota, nedelja, ponedeljak)
klikom na sledeće linkove možete dobiti više informacija

O obuci MFP Coach – Čitanje iz Morfičkog polja

Pogledajte videa: Čitanje iz Morfičkog polja:

Čitanje iz Morfičkog polja – besplatna konsultacija o obuci – MFP Coach