Bars Tehnika žIvot Pretvara U Radost

Da li se sećate kada ste bili deca i imali osećaj da možete poleteti ako samo raširite ruke? Da možete zagrliti ceo svet? Da možete igrati i vrteti se u krug beskrajno, sve dok vam se ne zavrti u glavi i onda se samo srušiti na meku travu …

Da li se sećate kada ste se poslednji put tako zabavljali?

U prirodi svakog od nas je da želimo da živimo srećno; da budemo zdravi, da imamo stabilnu vezu, da smo materijalno obezbeđeni …a ako imamo decu, isto to i još više želimo i za svoju decu …

Tokom života smo u različitim trenucima vrednovali i ocenjivali kvalitet svog života – Jesmo li uspešni? Koliko smo uspešni? Poredili se sa drugima i trudili se da sve radimo “ispravno”. To je ponekad išlo super, a ponekad baš teško… Činilo nam se kao da nas život gura na jednu stranu, a mi hoćemo na drugu. Kao da plivamo uzvodno. Pojavio se neki otpor, neka težina … A nismo znali u kom trenutku našeg života su stvari krenule u neželjenom pravcu, tj uzvodno. I da li se to stvarno dogodilo “odjednom” ili su postojali mali pokazatelji ?

Često nismo ni znali šta tačno ne štima – imamo sve, a opet neka nelagoda, strahovi, napetost, ponekad stezanje u grudima, ponekad loši snovi, svađe sa partnerom, na poslu haos, mnogo se radi, odnosi loši, jedino se malo relaksiramo u druženju sa prijateljima a i to sve češće propuštamo jer smo premoreni, robujemo svom poslu i ne vidimo radost u sebi.

Koji je to trenutak bio kada su stvari krenule u drugom smeru? – pitamo se.

Da nisam doživela sličan scenario ne bih ni mogla da pišem o ovome … ne bih ni došla ovde gde sam sada, ne bih ni upoznala tehniku koja me je istinski otvorila, pružila mi više prostora u sopstvenom telu, više lakoće i obilje radosti.

Kada sam upoznala Bars tehniku, Pristupila sam sebi na jedan potpuno drugačiji način. Počela sam da učim šta je to istinska nega i brižnost prema sebi. Počela sam da učim koliko je lako promeniti trenutno stanje, energiju i biti zaista u svom najboljem izdanju svakog dana. Promena je dolazila iznutra, lako, bez drama i trauma, bez ponovnog suočavanja sa prošlošću, bez bolnog podsećanja..

Da, radi se o Access Bars tehnici, sigurno ste već čuli. Ili možda niste?

Ako bih morala da opišem Bars tehniku u jednoj reči to bi bilo brisanje. Ako biste mi dali samo jednu rečenicu da kažem šta je to Bars tehnika rekla bih – Bars tehnika je prečica do radosti, mira i lakoće bez drame.

Bars je veoma prijatan tretman, kao lagana masaža glave, primenljiv na svim ljudima. Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o sebi, o vezama, o lečenju, o novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd.

Svaka ta misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom.

Da uprostim – sve tačke gledišta koje imamo i kojih se čvrsto držimo ustvari drže nas u ograničenju, ne dopuštajući nam da u život pustimo nove mogućnosti i time se vrtimo u krug … onda nam se ponavljaju iskustva iz kojih smo želeli da izađemo, vraćaju se slične situacije i tako u nedogled. Tada nam Bars tehnika može veoma pomoći da se oslobodimo napetosti, naboja i pritiska koji postoji u nama.

BARSI se aktiviraju laganim dodirom (u jednom tretmanu se sve 32 tačke aktiviraju ) i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti sve te naboje koji nas ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednosti Bars tehnike su brojne:

  • Nema kontraindikacija, može se raditi bebama, trudnicama, studentima, đacima, hiperaktivnoj deci, sportistima i svima kojima je to potrebno …
  • Promene su vidljive brzo u svim sferama života,
  • Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost.
  • Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu,a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.

Trenutak kada mi dolaze klijenti na tretmane i koučing je trenutak kada odluče nešto da promene u svom životu. Ponekad i ne znaju šta je to tačno, ali znaju da ne mogu više tako … Tada uradimo prvo Bars tretman i vidimo zajedno da li se nešto promenilo … I zaista, kada nam se ukrste putevi, shvatimo da smo svi povezani, da smo se sreli sa namerom, da imamo mnogo toga da damo jedni drugima.

Zato obožavam svoj posao – zato što svakodnevno srećem divne ljude koji žele da rade na sebi, da se razvijaju i napreduju. Ja učim od svojih klijenata, oni uče od mene – zajedno rastemo i širimo dalje naša znanja, iskustva i svetlost.

Zaljubila sam se u Access Consciousness ( Pristup svesti) i Barse jer sam dobila lakoću i snagu za koju nisam znala da postoji u meni.

Ja živim i radim ono što volim – kao voditelj Bars oduka i Telecnih procesa, i kao energetski terapeut. Osnažujem ljude da stanu u svoj puni kapacitet i veoma sam srećna. Podučavam ljude da žive iz pitanja, jer pitanje osnažuje. Učim ih iz sopstvenog primera, iz svog iskustva, jer znam da može.

Da, mi smo sami kreatori svog života.

Da, mi smo jedina snaga na svetu koja može nešto da promeni u našem životu.

Kada imamo pristup svesnosti – kao svesno biće nikada nećemo izabrati ni bolest, ni rastanke ni traume.

Kada smo svesni biramo radost, lakoću, zdravlje i obilje … Učimo da je naš život ustvari samo splet naših izbora.

Moto Accessa je – OSNAŽUJEMO LJUDE KAKO BI ZNALI DA ZNAJU Jer mi zaista znamo. Mi znamo.

Mantra Accessa je – Sve u životu mi dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem! Ako biste ponavljali ovu rečenicu po deset puta ujutru i uveče čitav vaš život bi se promenio.

Sa lakoćom,