ARHANĐEO MIHAEL: MOLITVA ZA ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA

Dragi moji kao što sam u prethodnom tekstu pisala o Arhanđelu Mihaelu, sad nastavljam da pišem kako nam može još pomoći taj moćni arhanđeo.

Arhanđeo Mihael je vrhovni vođa svim Arhanđelima, rekli smo da je njegova uloga da nas uputi koja je naša svrha, zašto smo došli na planetu Zemlju, njegova uloga je i da nam pomogne da presečemo na energetskom nivou sve veze koje nas iscrpljuju, koje nas truju,a odnose se na nas i druge ljude, o tome možete više pročitati u Dnevniku Anđela.
Arhanđeo Mihael vam daje snagu da se izborite sa svojim životnim izazovima, pomaže nam i kod zaštite – ličnih stvari, ali i duhovne zaštite. Čuva nas od strahova, loših enerija zasnovanih na strahu.

Bitno je da pratite znakove kad su u pitanju loše energije po vas, na sledeći način : obraćate se Mihaelu za pomoć i slušate vaša intuitivna osećanja kad su u pitanju ljudi, događaji i sve ono što se trenutno dešava kod vas.

Možete da zatražite i zaštitu na poslu, od niskih energija, nepovoljnih uticaja, koji mogu da utiču na vašu energiju i na to što vi jeste .

Pročišćavanje je jedna od uloga Arhanđela Mihaela i Rafaela, o kojem ćemo pisati u narednom tekstu. Pročišćavanje se odnosi na nas same ali i na prostor u kojem se nalazimo, ja sam kreirala zato u Dnevniku Anđela molitve koje nam pomažu da se povežemo sa Arhanđelima i Anđelima.

Jedna od molitvi je i Arhanđelu Mihaelu, ona se nalazi u Dnevniku Anđela :

Dragi moj Mihaele, ti si moćan i štitiš nas na planeti, svojim mačem presecaš sve ono što nam je nepotrebno. Molim te za pomoć arhanđele Rafaele, očisti prostor u kom živim, u koji idem i u koji ću tek ići od svih loših i otrovnih energija. Pomozi mi da spoznam koja je moja svrha, daj mi snagu i hrabrost i okruži me sa tvojom divnom plavo- ljubičastom svetlošću zaštite. Zahvalna sam ti na maču koji mi pomaže da se oslobodim otrovnih veza koje su stvorene između mene i drugih ljudi. Hvala ti. Amin.

Molitva čišćenja prostora je takođe bitna i možemo je primenjivati kad god osetimo da je to potrebno, koristimo je za čišćenje prostora u kom živimo, radimo, zatim ako odlazimo negde u posetu, sve to kroz ovu molitvu možemo da uradimo .

Dragi Mihaele i Rafaele, vaša energija je moćna i isceljujuća, molim vas da pročistite prostor u kojem živim odnosno živimo moja porodica i ja ( takođe možete sve ono reći i za prostor u kojem radite ili u prostor koji treba da idete npr.u goste – potrebna je adresa i broj stana ), da prostor bude ispunjen mirom, ljubavlju, zdravljem i blagostanje, da u naš dom ulaze ispunjene, iskrene, dobre i nasmejane osobe. Hvala vam. Amin.

Vidimo se na Seminaru 26.3.2017, u Novom Sadu, pod nazivom Dodir ljubavi uz Anđele, za sve informacije možete pisati putem maila andjeliaki888@gmail.com ili pogledati detaljnije na: SEMINAR Dodir ljubavi uz Anđele sa Aki Sunce – NOVI SAD

Uživajte dragi moji, želim vam lepu i magičnu nedelju, Anđeli su uvek uz nas i ne zaboravite das u to naši nebeski prijatelji. Verujem da će vam ove informacije značiti u povezivanju sa Anđelima i spoznajom o Anđeoskom carstvu. U sledećem tekstu ćemo pisati o moćnom iscelitelju Arhanđelu Rafaelu.

I još nešto bitno što želim da znate da Anđeli nisu promenili moj svet, već iznova ga menjaju iz dana u dan.
S ljubavlju, Aki Sunce i Anđeli