ANĐEOSKO CARSTVO I ARHAĐEL MIHAEL

Dragi moji kao što sam u prethodnom tekstu spominjala Anđele kao naše nebeske prijatelje, sada ću vam pisati o Arhanđelima, a posebno o Arhanđelu Mihaelu.

Arhanđeli su Božiji glasnici koji su tu pored Anđela da nam pomognu na našoj stazi života. Oni su svetlosna bića i svaki od Arhanđela ima svoju ulogu, kako nam može pomoći. Nadgledaju Anđele koji su nam najbliži, ali i naše Anđele čuvare.
Kao što sam napisala, svaki od Arhanđela ima svoju specijalnost, ima ih puno, ali ja ću kroz naredne tekstove pisati o njih devet. Arhanđeli su tu da nam pokažu put, daju nam slobodnu volju da odlučimo kako ćemo nešto uraditi.

Koji su to Arhanđeli sa kojima komuniciram i koja su njihova značenja ?

1. Mihael – koji je kao Bog,,
2. Rafael – isceljitelj na svim nivoima našeg bića,
3. Gabriel – Glasnik Božiji,
4. Uriel – Božija svetlost,
5. Šamuel – koji hoda sa Bogom – bezuslovna ljubav,
6. Jofiel – Lepota Božija,
7. Zadkiel – Pravda Božija,
8. Metatron –koji sedi pored Boga,
9. Sandalfon – Arhanđeo muzike.

Arhanđeo Mihael

Arhanđeo Mihael je vrhovni vođa svim Arhanđelima, proglašen je svecem kao što znate. Njegova uloga je da nas zaštiti od svih uticaja, da preseče toksične – otrovne odnose između nas i drugih ljudi, da nam omogući pročišćenje prostorija u kojima boravimo i radimo.

Naravno verovatno mnogi među vama su se uputili u pronalaženje svoje svrhe i pitate se koja je to moja svrha, zašto sam došao/la na planetu Zemlju. Odgovor vam nije poznat, zato još uvek tragate, osećate da ste blizu odgovora, ali on vam izmiče.

Svrha nije isto što i struka, to morate znati, svrha je ono što nosiš u srcu i duši, ono što te predstavlja na planeti, ono što radiš sa ljubavlju. Arhanđeo Mihael vam može pomoći u tome da pronađete svoju svrhu, pomolite mu se u tišini, ali nemojte nestrpljivo čekati odgovor, on će doći kad budete najspremniji da ga čujete, na najsuptilniji način. Svrha ne mora biti konkretno rad sa ljudima, kao predavač, motivator, iscelitelj, već to može biti da stvorite porodicu i rodite decu, zatim biti umetnik itd.

Arhanđeo Mihael vam daje snagu da se izborite sa svojim životnim izazovima. Arhanđeli ne mogu biti vaši lični anđeli čuvari,njih možemo pozvati u svakom trenutku, iz bilo kog mesta na planeti Zemlji, više ljudi u istom trenutku.

Oni su kreirani od fraktala, energije koja pokreće, zato i mogu stići do svakog od nas.

Da se vratimo na Arhanđela Mihaela, njegova boja je kraljevsko ljubičasta, njegov dan je nedelja, tada njegova svetlost posebno zrači, možete mu se molite inače svaki dan, ne mora to biti samo nedelja.

Kao što znate Anđeoski broj je broj sedam, zato nije slučajno što nedelja ima sedam dana.

Ovo je samo deo o Arhanđelu Mihaelu, nastavljamo u sledećem broju, dok proučite ovo što sam vam sad napisala, pisaću vam u nastavku o molitvi Arhanđelu Mihaelu i kako možete pročistiti prostor uz pomoć Arhanđela Mihaela i Rafaela.
Za kraj jedna priča o našem moćnom Arhanđelu Mihaelu, koja se nalazi u Dnevniku Anđela
Pričaju dve gospođe odnosno zameraju jedna drugoj za događaje koji su prošli, koji su sada nebitni, ali pošto nemaju šta pametnije da rade osuđuju jedna drugu. Iako njihove duše žele da oslobode srce ovog kamena neopraštanja.
Ovaj razgovor traje dugo sa izgledom da neće prestati još dugo, prva gospođa zamera drugoj zašto je uradila to što drugoj gospođi nije prijalo, a druga gospođa kritikuje prvu kako se usuđuje da se tako ophodi prema njoj.
Arhanđeo Mihael je čuo vapaj duša za pomoći, ove dve gospođe su iz neznanja radile ovo zato njihove duše znaju šta treba činiti. Mihael je stigao i stao između njih dve, uputio je plavo-ljubičastu svetlost ka obe, svojim mačem je presekao otrovnu vezu iz srca koju su upućivale jedna drugoj. Izvlačio je sve otrovno i nepotrebno u njihovim srcima što se pronašlo, a kad je u pitanju njihov odnos. Pozvao je Arhanđela Šamuela da u njihova srca unese ljubav i radost, da ponovo osete slobodu jedna prema drugoj. Došao je i Arhanđeo Zadkiel da se oprost iz duše pretvori u slobodu i milost. I tako nakon nekog vremena komunikacija između ove dve gospođe se svela na tople i blage reči, komunikaciju ispunjenu mirom.

Uživajte dragi moji, želim vam lepu i magičnu nedelju, Anđeli su uvek uz nas i ne zaboravite das u to naši nebeski prijatelji. Verujem da će vam ove informacije značiti u povezivanju sa Anđelima i spoznajom o Anđeoskom carstvu.

I još nešto bitno što želim da znate da Anđeli nisu promenili moj svet, već iznova ga menjaju iz dana u dan.