ZLATNA SVESKA- KREIRAJTE ŽIVOT PO SVOM UKUSU

Zašto je VILIN KONJIC zaštitni simbol LaTaJe

VILIN KONJIC je simbol prosperiteta, sreće, snage, promene, mudrosti, mira, harmonije i čistote. Povezan je s našom podsvešću i snovima. Pomaže nam da osvestimo svoje skrivene misli i motive, obrasce ponašanja, koji utiču na naš život i doživljaj života bez da na njih možemo uticati. Jednom kada ih osvestimo, njihova moć nad nama nestaje, jer smo tada u stanju svesno i aktivno delovati na vlastiti način razmišljanja i ponašanja. Sposobnost da uočimo loše obrasce i učinimo tu promenu u načinu razmišljanja i ponašanja ukazuje da smo mudri, ali i snažne volje. A promena na bolje, na koncu nam donosi sreću, čiji temelj se nalazi u miru, koji osećamo u sebi kada smo postigli harmoniju i ravnotežu.

coaching magazin

Odatle i verovanje da videti VILINOG KONJICA u prirodi donosi sreću i nove spoznaje, nove početke. On nam može ukazati i da je trenutak prilagoditi se situaciji i pratiti struju, ne ići glavom kroz zid. Kinezi veruju da je VILIN KONJIC manifestacija ZMAJA, njegova duša u današnjem svetu. A znamo da je ZMAJ simbol najveće sreće. Zanimljivo je i to da se VILIN KONJIC na engleskom zove ” Dragonfly”, što opet ukazuje na ZMAJA. Prizor VILINOG KONJICA u letu stvara mir i spokoj, te umiruje emocije.

Da u životu nema slučajnosti je ta da sam ja u kineskom horoskopu ZMAJ a da je boja koja odgovara zmajevima ZLATNA. Te potvrde o sinhronicitetu sam tek kasnije saznala kada sam već odlučila da zaštitni simbol LaTaJe bude VILIN KONJIC. Hvala životu na potvrdama da sam na pravom putu, putu svetlosti koji zajedno stvaramo. Naša ZLATNA SVESKA I ZLATNE KARTE su samo početak ZLATNE REALNOSTI KOJU STVARAMO!!!

coaching magazin

Klikom na link  Coaching Magazin posetite Fb stranicu i saznajte kako možete osvojiti ZLATNU SVESKU

coaching magazin
Tatjana Stojić, autor Zlatne sveske

Zlatna sveska je nastala tako što sam pratila svoju intuiciju, jer sada znam da sve što se zamisli, zapiše, to kroz akciju postaje vaš život. Pišući Vaše manifestacije u zlatnoj svesci menjate svaki segment Vašeg života. Kreirate život koji zaslužujete i na tom putu ćete spoznati veliku MOĆ koju imate i svesno ćete početi da je koristite. U zlatnoj svesci su detaljna upustva tj. koraci za postavljanje svake manifestacije(želje Vašeg srca). Formiraćemo zatvorenu grupu za one korisnike koji počinju da primenjuju zlatnu svesku gde ćemo pratiti tok manifestacija i potsticati na akciju. Zlatna sveska je početak Vaše zlatne realnosti koju ću zajedno sa Vama stvarati. Ja znam da hoćemo!!!

U svetlost

coaching magazin

Tatjana Stojić ex Stanojković, pedagog po profesiji, obuku za Holistic Life Coacha završila je 30.09.2016. Svoje znanje obogatila je i Lider Smeh Jogom. Živi i radi u Novom Sadu.

Svoju ZLATNU SVESKU možete poručiti na facebook stranici LA TA JA klikom na link

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *