Venera u Ribama ( u kvadratu sa Saturnom )

O ljubavi večna! Kliče ova Venera. O ljubavi za koju živim i kojoj se radujem. To je Venera u Ribama ponovo na mestu svoje egzaltacije. I biće tu, sve do sredine aprila, skupljajući svu snagu da voli. Da da i šta ima i šta nema. I Vidi ova Venera u Ribama u kvadratu sa Saturnom, da je ON hladan. Da je dalek. Da mu je svakim danom na usnama sve  jača uvreda. I pravi se Venera da ne vidi tog Saturna koji je lomi. Bori se za mrvice tananog osećanja pripadnosti. Želi da voli i bude voljena. Zbog toga postoji. Hladnoća se uvlači u njena nedra. Venera se povlači polako. Nema više snage da pruža ruke. Saturn ih ne greje. Samo je polako gura od sebe i zatvara. Zatvara je u njene snove o ljubavi večnoj. U njoj ljubav živi. Čuvaće je u sebi, za sebe. Jer Venera u Ribama zbog toga postoji…

 

VENERA U RIBAMA U 5. KUĆI

( trenutna pozicija )

Lepe ste i poželjne, drage moje dame. To vidi i čovek koji Vas povredjuje. I hiljade malih povreda skupljaju se u jednu veliku. Sad je vreme naplate.

VENERA U RIBAMA U 6. KUĆI

Na poslu se problem, za koji ste se nadali da ste ga sanirali, ponovo pojavio.Plašite se da ne nasese Veliku štetu. Secite do korena i krenite od zdravog.

VENERA U RIBAMA U 7. KUĆI

Grubost Vašeg partnera, svaki put Vas ponovo povredi. Znate da je u pravu kad Vam govori da se ne snalazite najbolje, ali Vam jako smeta ton razgovora.

VENERA U RIBAMA U 8. KUĆI

Kredibilitet koji ste imali nekako je oslabio. Poslovi koji se nude imaju lošu reputaciju. To je samo faza koja brzo prolazi.

VENERA U RIBAMA U 9. KUĆI

Iako ste očekivali rasplet situacije, dolaze neohrabrujuće vesti. Nemojte se pokolebati, Dok čekate, Iskoristite vreme  za sebe.

VENERA U RIBAMA U 10. KUĆI

Drage moje, bile ste uverene da sa šefom imate lep kontakt. Sad Vam se to ne čini tako.Kao da se vraćate na početak odnosa. Udahnite duboko, pa ispočetka.

VENERA U RIBAMA U 11. KUĆI

Prijatelji su po malo poblesavili. Možda se u Vašoj okolini našlo po nešto opijata.Možda Vas po neko laže. Odlično vreme da vidite ko su Vam pravi prijatelji.

VENERA U RIBAMA U 12. KUĆI

Veoma jaka intuicija i veoma upečatljivi snovi. Sećanje na sećanje. Imate osećaj kao da ste bačeni u tudji život. Sećate se osobe iz predhodnog života i osluškujete mu korak.

VENERA U RIBAMA U 1. KUĆI

Plačete i plačete i plačete Perid samosažaljenja. Ako. Isplačite se, a kad ustanete, kažite im šta mislite o njima.

 

VENERA U RIBAMA U 2. KUĆI

Nema dovoljno novca da se podmire troškovi, a javljaju se stari dugovi koji postaju hitni. Osećate se bespomoćno. Ne pozajmljujte novac.

VENERA U RIBAMA U 3. KUĆI

Problemi sa rodbinom. Kao da niste iz iste porodice. Pomalo se osećate kao da ste bez korena. Ima tu i dragih ljudi, ali daleko su.

VENERA U RIBAMA U 4. KUĆI

Ovo baca akcenat na roditelje. Ima tu starih tuga o kojima niste pričali. Vreme je.

coaching magazin

text: Vesna Grbić, astrolog

ostali textovi

Fb stranica: Astroskitnica

Blog: Astroskitnica

Twitter: Astroskitnica

http://tramp-universe.tumblr.com

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.