UŽIVAJ DOK SI DETE: KNJIGA ZA DECU I ODRASLE, SLAVICE BIJELIĆ

Knjiga “Uživaj dok si dete” čiji je autor Slavica Bijelić, učiteljica, ne samo da je namenjena deci, već su je mnogi ocenili kao svojevrsan priručnik za odrasle. Edukativnog je karaktera i sastoji se od brižljivo odabranih pesama i priča.

Osnovni motiv knjige je ljubav, a posebno mesto zauzima ljubav u porodici. U knjizi se nalaze i pesme o školi, vaspitne priče iz života, priče o poštovanju i uvažavanju različitosti, verskim praznicima i ljudskoj dobroti.

coaching magazin

Podeljena je na pet poglavlja od kojih se prva dva odnose isključivo na decu, njihov odnos prema školi, drugarstvu, prvim simpatijama, dok poglavlje “Za svakoga ponešto” je posebno zanimljivo starijoj čitalačkoj publici, koja se neretko pronađe u stihovima pesama ili čitajući pripovetke.

Priče “Dobrota na dar” i “Novogodišnji kolač” govore o plemenitosti devojčice, koja je od malena shvatila da naše malo znači nekome mnogo. U stihovima pesme “Mama zašto si tužna”, dečak podseća majku da se treba radovati i biti zahvalan u svakom trenutku za sve što nam je dato.

Ova knjiga je tu da nas otrgne od strahova i briga i da na vrlo intrigantan način začeprka u podsvest svakog od nas, vraćajući nas u detinjstvo, u period kada smo bili srećni, bezbrižni i zahvalni.

Slavica Bijelić, autor knjige “ Uživaj dok si dete”

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *