UTISCI SA OBUKE: ČITANJE IZ MORFIČKOG POLJA

Početkom aprila održana je obuka Sonje Simonovske, ” Čitanje morfičkog polja”. Učesnici obuke bili su iz svih bivših republika Jugoslavije. Četiri dana intezivnog rada odneo je mnoge boli i doneo mnoga lepa iskustva ali i divna nova prijateljstva. Pod vodjstvom Sonje svaki učesnik je dobio iskustvo koje će sa sobom nositi zauvek, prvi korak spoznaje sebe, upečatljiv i moćan! 

Zaista sam fascinirana tehnikama, Sonjom i rezultatima koje sam postigla u ova četiri divna dana. Veoma zahvalna.

Nedja Lalić

coaching magazine

Došla sam sa pitanjem ZAŠTO ? Razgovori i vežbe sa roditeljima prevode me preko mosta, na drugoj strani je SLOBODA.

Jadranka

Potpuno otrežnjujuće iskustvo i jaki upečatljivi uvidi koji se tiču suštine teme zbog koje sam ovde. Ovo je definitivno put za hrabre. Hvala Sonji na nesebičnom davanju i širenju mog znanja. Hvala Lidiji na mogućnosti da podelimo svoje viđenje i doživljaj ovog seminara i svega što on donosi svakom od nas.

Vesna Bogavac, Srbija

Što se tiče samog seminara može se reći da sam u blagom šoku. Toliko rezultata za ovako kratko vereme nige nisam osetila. Ovo treba doživeti, jako je teško rečima opisati i preneti.

Sunčica Živković, Srbija

coaching magazine

Ko želi da radi na sebi, da ima više uspeha na svim životnim poljima života treba da poseti ovaj seminar. Odlična organizacija, puno energije, novi uvidi i puno ljubavi. Sve ovo dolazi od iskusnog učitelja. Hvala Sonja!

Obuka iz čitanja Morfičkog Polja je celovita i sveobuhvatna i daje mnogo u radu ličnog razvoja. Draga Sonja Simenovska je odličan terapeut, energetičar i neko ko zna mnogo. Ona živi ono što radi. Mnogo sam dobila ovim seminarom, jako sam zahvala na prilici da sam ovde.

La Ta Ja, Srbija

Ljubav. Počnite voleti sebe. Šaljite ljubav i ona će vam se vratiti kao bumerang. Velika sreća  je delejnje ljubavi sa sebi sličnima. Sve ovo je posebno lepo. Grupa je divna, seminar takodje. Čitanje Morfičkog polja i nova saznanja i spoznaje uz mnogo razmene ljubavi za mene je posebno iskustvo.

Radimla. Radovanović., Srbija

Energetski udar, otvaranje Pandorine kutije, uvodjenje u struju života sa prevazilaženjem strahova i osećanja najezde, donosi olakšavajući hod.

Jasna R., Srbija

coaching magazine

Zaista osvežavajuća edukacija sa dubokim čišćenjem sadržaja koji nam više ne služe. Po meni nešto što zaista može da pomogne na putu ličnog razvoja i da da novu dimenziju životu i radu.

Predivan grupni rad, gdje smo svi bili doprinos jedni drugima, podrška i pomoć.

Zahvalna sam za to što sam po drugi put bila u prilici pohadjati ovaj seminar. Hvala Sonji jer je veliki dar i doprinos mom životu i hvala Lidiji što nam je omogućila da ovo podejelim sa vama!

Suzna Kukić, Crna Gora

Divno iskustvo koje otvara neke nove dimenzije. Sonjina energija tako prija, tiho i nenametljivo vodi u onom semeru koji je baš za mene a meni još uvek nepoznat. Šta reći više, ovde reči nemaju značaj a ni snagu, ovde duša vodi i vlada.

Lidija Grujić, Srbija

Патување…………..

Заедно патуваме низ нашата свест со сите наши емоции преку мирисот на мајката, таткото…

Патуваме преку емоционално чистење за самоспознавањето, за самосвесноста, за личните ставови кои треба да ги практикуваме и да му ги подаруваме на светот.

Заедничкото патување е споделување, болно одење и уживање за постигнување на целите.

Елка Даскалова, Скопје, Р.Македонија

coaching magazine

Danas sam dobila dozvolu za nesto sto sam mislila da mi je bilo zabranjeno! Hvala Sonja!

Violeta Dončić

EDUKACIJA ZA HOLISTIC COACH- LENS NA BORSKOM JEZERU 

Međunarodna Edukacija HOLISTIC COACH – LENS SADRŽI NAJDELOTVORNIJE TEHNIKE LIČNOG I DUHOVNOG RADA. OVO JE ESENCIJA MNOGIH UČENJA, KAO “ KREM DE LA KREM”. DAJE KOMPRIMIRANO ZNANJE IZ MNOGIH METODA NA SVIM NIVOIMA: MENTALNOM, TELESNOM, ENERGETSKOM, EMOTIVNOM I DUHOVNOM.

Pogledajte video: PROBOJ u novi život – Edukacija Holistic Coach LENS

Više o Edukaciji HOLISTIC COACH – LENS na: EDUKACIJA

Za ovu edukaciju je potrebno da se ispune određeni kriterijumi. Saznajte da li je ova edukacija za Vas. Prijavite se NAJKASNIJE do 10.07.2017 za BESPLATNU konsultaciju na:office@lens.co.at

 

coaching magazine

Obuku za Holistic Coach – LENS vodi Sonja Simonovska, osnivačica programa LENS (Lakoća življenja – Energija – Sreća), Holistički kouč, autorica knjiga. Sonja živi i radi u Beču i drži seminare u više zemalja. Više o Sonji na:

www.lens.co.at

 

Facebook page: Sonja Simonovska i Sonja Simonovska- LENS

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *