TEST: OTKRIJTE ŠTA VAS ZAISTA ČINI SREĆNIM

Primetila u radu sa svojim klijentima, da ima dosta ljudi koji nešto žele ali stalno se vrte u krug jer ustvari ne znaju šta žele. I zbog toga se osećaju loše jer misle da se to samo njima dešava, a samim tim gaje osećaja manje vrednosti.

Evo jedna lepa vest. To nije problem, to je samo nešto na čemu se radi.

Iskrenim odgovorima na pitanja u nastavku teksta, možete saznati dosta toga o sebi. Napišite svoje odgovore, mnogo je efikasnije.

coaching magazin

 

Pričajte mi o pravom sebi. Šta Vam se sviđa kod Vas samih? Koje delove sebe potiskujete? Kome pokušavate da udovoljite?  Kakav bi Vaš život bio kada biste jednostavno udovoljili sebi? Šta Vas sprečava da to uradite?

 

 

 1. Šta Vas čini srećnim dok to radite?
 2. Šta je za Vas sreća?
 3. Šta volite?
 4. Šta ne volite?
 5. Na šta ste najviše ponosni u svom životu?
 6. Šta uživate da radite?
 7. Ako bih Vam dala jedan dodatni sat dnevno, šta bi ste uradili sa njim?
 8. Šta za Vas znači ispunjen I bogat život?
 9. Šta ste već uradili da biste imali svoj ispunjen I bogat život?
 10. Ko ste Vi sada a ko želite da postanete?
 11. Kada bi trebalo da pogodite svoju životnu svrhu gledajući na svoj život danas, šta bi to bilo?
 12. Kada biste totalno verovali svojoj intuiciji šta bi ste rekli sebi?
 13. Šta bi se dogodilo kada bismo duplirali Vaše samopouzdanje?
 14. Zamislite da imate 90 godina, sedite u stolici za ljuljanje I opuštate se. Koji biste savet sebi dali ovog trenutka?
 15. Koliko je Vama važno da saznate šta želite, na sklali od 1-10?

Postoji jedna velika istina, a to je da sve ono što nam je bitno to već imamo. Naprosto nađemo vreme, način I sredstva da to uradimo. Zato ako zaista želite da saznate šta želite I zašto to želite dajte 100% sebe I saznaćete.

Coaching konsultaciju i tretman Rekonektivnog isceljivanja sa Marinom možete zakazati klikom na link

Ako sami niste dovoljno istrajni u tom procesu coaching je odličan alat da osvestimo nesvesno I to verbalizujemo. Koliko smo istrajni toliko brzo I napredujemo. Želim Vam da što pre saznate šta želite I zašto to želite.

Pišite šta ste novo saznali iz ovog teksta, biće mi drago da čujem. Svoja iskustva možete podeliti samnom na fb starni Coaching Magazin.

text: Marina Zlokolica, Holitic Life Coach, Praktičar Rekonektivnog isceljivanja

 

Od sada možemo se družiti i na mom YouTube canalu Marina Zlokolica

ostali textovi

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *