TERAPEUTSKA BOWEN TEHNIKA

Imate zdravstvenih problema: glavobolje, loše varenje, nadutost, zatvor, bol u ramenima, leđima, kolenima? Najčešće je to posledica stresa i brzog načina života, što teško može da se promeni, ali možete učiniti nešto, da pomognete svom telu da bolje podnosi životne izazove.

Rešenje za Vaše probleme je holistička, terapeutska Bowen tehnika. Na određenim tačkama tela, laganim pokretima, šalje se impuls, koji se nakon obrade vraća na mesto u telu gde postoji problem. Na tom problemu, telo “radi” 3-5 dana i dolazi do poboljšanja stanja, zato se tretmani rade jednom nedeljno.

O efikasnosti ove jednostavne, ali veoma moćne tehnike, govore milioni ljudi u svetu, zato probajte i uverite se i Vi!

Terapeutska Bowen tehnika pomaže Vašem telu da se vrati u balans i da besprekorno funkcioniše!

Dajte šansu Vašem telu, da se vrati na put zdravlja!

Više o Bowen tehnici: www.bowentechnique.rs

Svetlana Šoškić, master Bowen terapeut

064 117 6588

svetlanasoskic@gmail.com

Coaching Magazina i Bowen vam daruju 20% popusta na sve tretmane do kraja novembra meseca.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *