TEHNIKE KOJE ISCELJUJU UM, DUŠU I TELO

Najpopularnije tehnike dvadesetog veka, mnogima su pomogle da ostvare zdrav, uspešan i srećan život.

THETA HEALING

je tehnika energetskog isceljivanja.

U ovoj tehnici se koriste theta moždani talasi niske frekvencije koji se postižu u dubokoj meditaciji i spontano dva puta dnevno, nekoliko trenutaka pre buđenja, i nekoliko trenutaka pre nego što zaspimo.

Ova tehnika deluje na svim nivoima našeg bica: na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Theta Healing nam omogućava da se uklone podsvesne blokade, uverenja, traume i sve ono što nas sprečava kako bi živeli život kakav zaslužujemo i kakav želimo.

 

TRETMANI THETA HEALING-om

Tokom tretmana klijent je potpuno budan i svestan svega što se dešava. Theta isceljivanje obuhvata različite vežbe, kao i istraživanje podsvesti kao ključni deo procesa. To se postiže razgovorom, koji ima za cilj  da dođe do korena uzroka problema, koji se posle otlkanja. Broj tretmana zavisi od samog klijenta kao i prirode problema

COACHING MAGAZIN

GDE SE NAJČEŠĆE KORISTI

Theta Healing možemo koristiti  na svim životnim poljima, a oni su najčešće: strahovi, traume, anksioznost, nedostatak samopouzdanja, vera i sigurnost u sebe, trema, depresija, anksioznost, bes, ljutnja kako prema sebi tako i drugima, osećaj odbačenosti, nedostatak motivacije, briga, grč, stidljivost, finansijski problemi, međuljudski odnosi i tako dalje.

Nora Klapati, Theta Healing praktičar

 

 

REKONEKCIJA

Rekonektivno isceljenje je trenutno najviši oblik isceljenja poznat na zemlji.Ovde je viša inteligencija na delu i sve je moguće.Rekonektivno isceljenje je povratak u balans, dovodi i do fizičkih isceljenja.Ako bi mene pitali šta je meni donelo Rekonektivno isceljenje rekla bih da je vratilo mene meni.

 OSNIVAČ REKONEKCIJE 

Osnivač Rekonekcije je dr. Eric Pearl, dvanaest godina je imao uspešnu kiropraktičarsku ordinaciju.Bukvalno preko noći je dobio dar isceljivanja,posle čega je svedočio znatnom poboljšanju stanja kod svojih pacijenata.Obzirom da ni sam nije znao kako dolazi do toga posvetio se istraživanju,a zatim su krenuli seminari i obučavanje drugih ljudi.

COACHING MAGAZIN

REKONEKTIVNO ISCELJENJE

Za vreme sesije klijent leži na leđima.Pri Rekonektivnom isceljenju nema fizički dodira, ne postoji određen šablon rada.Svako ima različita iskustva za vreme sesije.Preporučuju se tri polučasovne sesije,rekonektivno isceljenje nema rok trajanja I energija deluje I nakon sesija.

Marina Zlokolica, praktičar  Rekonektivnog isceljivanja

 

REIKI

Reiki je Univerzalna ( Kosmička, Božanska) energija. Reč Reiki se sastoji od dva znaka – Rei – duša ili duh, i Ki – dah ili životna energija.

 

ISTORIJA REIKIJA

Reiki je dugo bio strogo čuvana tajna monaha Tibetanskih manastira. To je, verovatno, najstarija tehnika polaganja ruku na klijenta. Tragajući za metodama isceljivanja, krajem XIX veka ponovo ga je ”otkrio” Dr. Mikao Usui, direktor hrišćanske škole u Kjotu. Meditirajući i posteći u izolaciji 21 dan, dobio je saznanje o Reikiju i otkrio da može i sam da aktivira ovu energiju. Povredivši se i položivši ruke na ranu, primetio je da je rana začuđujeuće brzo prestala da boli i počela da zaceljuje. Vrativši se u Kjoto, počeo je da drži predavanja, podučava i inicira naprednije učenike. Tako se Reiki ponovo pojavio u svetu i počeo da se širi. Više nije tajna. Širom sveta je to već isprobana, poznata metoda, dok je u Srbiji počela da se koristi tek pre nekoliko godina. Odlukom Ministarstva Zdravlja  republike Srbije, decembra 2007. g. Reiki je priznat kao metoda rehabilitacije i unapređenja zravlja.

COACHING MAGAZIN

KAKO IZGLEDAJU TRETMANI I GDE POMAŽE

To je veoma moćna metoda za otklanjanje napetosti, stresa, nervoze, umora, nesanice, glavobolje, za ublažavanje bola. Poboljšava koncentraciju, cirkulaciju, zarastanje rana, opšte stanje organizma. Može se preporučiti kao samostalna metoda poboljšanja zdravlja, kao i dopunska terapija uz ostale metode konvencionalnog i alternativnog lečenja. Može se raditi sa distance ili u kontaktu polaganjem ruku.

Sofija Jelić, Reiki Master

Besplatan tretman ili tretman sa popustom možete dobiti prijavom na mail office@coachingmagazin.rs

OPŠIRNIJE O NAVEDENIM PRAVCIMA USKORO

Text pripremila: Lidija Grujić, Holistic Life Coach

photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *