TAJNA DOBRE AFIRMACIJE

Da bi napravili dobru- funkcionalnu afirmaciju za sebe ona treba da uskladi želju- potrebu i naše mogućnosti!

Nama kao kompleksnim bićima potrebno je da zadovoljimo svoj mentalni, emotivni i fizički nivo. Ovakva afirmacija baš to čini.

Prvo nastaje ideja, o nečemu što želimo za sebe da ostavrimo, imamo … Maštamo o tome. U tom momentu misli bude emocije u nama, osećamo se kao da se to već dešava, kao da se ostvarilo. Osećamo radost, uzbuđenje, sreću, zadovoljstvo, ljubav. Naše telo počinje da reaguje usled naboja jakih emocija. Osećamo senzacije u svom telu, smejemo se ….

To su znaci da izgovaramo dobru afirmaciju! Afirmacija po svom sadržaju treba da bude kratka rečenica koju možemo što češće da ponavljamo.

Ukoliko izostaje reakcija na nekom nivou našeg bića znači da ne izgovaramo pravu afirmaciju ili nismo došli do onog uverenja koje nas sprečava da živimo život kakav želimo. Tada sebi možemo da postavimo sledeća pitanja!

Šta me sprečava da ostvarim željeno?

Šta me drži ovde gde sam sada?

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Želite da saznate kako izgleda tretman Rekonektivnog isceljivanja, na koji način može da promeni Vaš život, želite da OSETITETE frekvencije Rekonektivnog isceljivanja?

Pozivam Vas da zakažete svoj termin za BESPLATNE konsultacije u trajanju od 30 min. gde možete da pitate sve što Vas zanima o Rekonektivnom isceljivanju i da osetite frekvencije Rekonektivnog isceljivanja.

Prijave za BESPLATNE konsultacije tokom februara na mail marina.zlokolica@gmail.com, tel: 063/567614.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *