SVAKA GODINA BISER NA OGRLICI

Svaka godina novi biser na ogrlici. Svaki biser na izgled sličan, a opet poseban i svakako drugačiji, ako govorimo o pravom biseru. Svake godine ogrlica sve duža i vrednija, a mi sve mudriji. Moj ovogodišnji biser sav sija i cakli i već je spreman da bude nanizan. Moja ogrlica već dovoljno dugačka, da je već vidim na mojoj novogodišnjoj čarlston haljini. Sa svakim biserom, ja sam snažnija, bogatija, vrednija i srećnija. U svakom biseru  je nešto što je moje i što je mom srcu drago… Puno toga oni govore o meni i ljudima oko mene. Ponosno ih nižem, a još ponosnije nosim.

Miris pozitivnog duha, Gordane Maksimović

Klikom na link možete poručiti knjigu Miris pozitivnog duha Gordane Maksimović

Srećna sam što se još jedna godina za mene završava onako kako sam samo mogla poželeti. A ako znamo da smo kreatori, onda znamo da možemo da utičemo da bude baš onako kako možemo i da zamislimo. Sve o čemu sm sanjala, maštala i želela, ja to danas i živim. Da li je uvek bilo lako? Naravno da nije, bilo je tu itekako padanja, ali i još bržeg dizanja. Ako me pitate da li je bilo zatvorenih vrata, pa naravno da jeste, ali ja sam i na njima bila zahvalna, jer verovatno taj put kroz njih i nije bio za mene. Ako me pitate da li sam se umorila? Mogu vam reći da jesam, ali kada vidim rezultate iza sebe, umor  nestane brzo i zameni ga spokoj, opuštenost i mir, jer vredelo je.

   Zato ne bežite od mašte, nije ona samo za decu, ne odričite se nečega što lako može biti vaša stvarnost. Maštajte, želite, tražite, zahtevajte od života najbolje. Ne zadovoljavajte se mrvicama, onih koji su bili smeliji od vas i koji su uspeli. Samo da znate koliko toga ima  za sve vas, ali niste svi spremni i smeli da napravite korak. U svima vama ima mnogo potencijala, snage, ali niste toga  svesni, možda vas koče stara uverenja, oslobodite ih, iskoračite, zaželite da promenite neke stvari u Novoj godini, napravite plan i napred.

  Uzmite život u svoje ruke, oslobodite se svega što vas koči, naoružajte se voljom, pozitivnim ljudima, pozitivnim mislima, dignite svoju vibraciju visoko i budite magnet za sve što je dobro. Verujte vrlo brzo će i vaš biser da sija i da cakli, može vam biti samo malo žao što pre niste usudili, iskoračili i krenuli u susret svojim snovima. A, da, samo još nešto nemojte  zaboraviti da sa sobom gde god da krenete ponesete miris pozitivnog duha, neka vam bude poput najomiljenijeg parfema, neka vas po njemu poznaju, prepoznaju i požele isti. 

ostali textovi 

Fb page: Miris Pozitivnog Duha Gordana Maksimović

Blog: Miris Pozitivnog Duha- Gordana Maksimović 

Budite profesionalci u svom zvanju!

26.01.2018 počinje obuka za Holistic Life Coacha- INTRA uzivo u Beogradu!

Obuka traje šest meseci, princip rada dva puta mesecno. Obuka je namenjena osobama koje zele da se profesionalno bave Holistic Coachingom u radu sa klijentima!

Prijavite se na besplatni intervju, proverite da li je ovo zvanje za vas! Obuka nije otvorenog tipa! Informisite se na: 0605000933/ Viber i Skype id: lidija.lifecoach Klikom na link možete dobiti više informacija OBUKA

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *