STRAH BOLKIRA ONO ŠTO ŽELIMO?

Sigurna sam da ste imali priliku da čujete da strah je glavni krivac neuspeha.

Strah blokira, on ne dozvoljava.

Strah nas drži podalje od ostvarenja želja!

Sve je tačno!

Medjuim kada se vodi razgovor na željenu temu, klijent ne prepoznaje strah kao nešto što ga blokira. Često navodi mnoge druge razloge u koje je ubedjen! Klijent je uvek u pravu, zato je neophodno da se pažljivo udje u proces rada!

Ako razmotrimo navedene razloge, ako ih razložimo doći ćemo do pozadine svake misli, svake reči. Suočavnje je jedini način da se osoba odvoji od poznatog iskustva, iskustva koje je navela kao neželjeno!

Strah, stečen kroz iskustvo postaje uverenje. Sada morate zastati i pitati sebe, u kojim aspektima života nije onako kako želite da bude?

 • Kakvo je vaše razmišljanje na tu oblast života?
 • Šta govorite na tu temu sebi?
 • Šta govorite drugima?
 • Kako se osećate?
 • Gde u vama osećate emociju?
 • Kada ste se prvi put tako osetili?
 • Da li pamtite događaj?
 • Ko su učesnici događaja?
 • Kako želite da se osećate?
 • Da li znate/ imate ideju šta možete sada da uradite?
 • Da li verujete da je problem zapravo vaša unutrašnja „slika“?

Važno je znati, strah u nama ima ulogu da nas zaštiti. Dakle strah u nama nas preplavi, parališe, odvrati da ne udjemo u nama „ neprijatno“ iskustvo! Nekada je ta ili slična situacija u nama kodirana kao velika pretnja, pretnja koja nas je životno- emotivno ugrozila. Biti izopšten od voljenih osoba, kritikovan, ostavljen, ponižen, sve je to dovoljno jako da percipiramo da smo u opasnosti! Niko ne želi da se kocka sa patnjom!

„ Kada se želja kosi sa uverenjem, strah se budi!“

Energetsko kodiranje, je detektovanja svesnih i podsvesnih uverenja! Radi se individualno ili u maloj grupi na istoj temi. Program traje 5 susreta. Cilj rada je osvestiti, upoznati, prihvatiti i otkloniti uverenja koja funkcionišu iz emocije straha. Susreti mogu biti online ili uživo! Cena od pet susreta je 5500 dinara za prijave do 7.03.

Više informacija na 0605000933 i Viber.

Lidija Grujić

Program vodi Lidija Grujić, psih. Holistic Coach INTRA

ostali textovi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.