ŠTA SU KONTRASTI?

Kontrasti, šta su kontrasti? Kada se dešavaju i čemu služe?

Pitate li se zašto baš sada, zašto opet meni?

Često se govori  o tome da je naš život odraz našeg unutrašnjeg poimanja. A šta kada se nađemo u neželjenoj situaciji? Kako to da je naš život odraz nas a želeli smo pažljivog muškarca, lep posao, dobre prijatelje, zdravlje… a dešava se suprotno? Kako to?

COACHING MAGAZIN

Da, naš život jeste ogledalo nas, a evo i šta se to dešava.

Prvo, u životu uvek postoji jedna i druga strana, noć i dan, toplo i hladno. Kroz kontraste spoznajemo ko smo i šta želimo. Kontrasti nisu nužno loši, oni mogu mnogo da nam pomognu da dodjemo do spoznaje šta želimo ako ih pogledamo iz drugog ugla.

A evo i kako nekad dovedemo sebe u neželjenu situaciju.

Ono što se dešava u našoj fizičkoj realnosti je odraz naših uverenja i najjačih emocija. Zato se često desi da kada se nađemo u neželjenoj situaciji kažemo „Svom silom sam se trudio/la da se to ne desi a ono opet isto“. To je zato jer nam je fokus na neželjenom i emocije zasnovane na strahu su preovladale i fizička realnost ih je samo potvrdila.

Ono što možemo da uradimo u toj situaciji je da se umirimo i postavimo sebi pitanje „ Šta je ono što ja želim?“. Da li to što  želim da mi se ne desi ili tačno znam šta želim da se desi? Kada damo sebi te odgovore onda stavimo fokus na to što želimo i pravimo korake kako da dođemo do tog cilja, situacije, stanja…

 

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica 

COACHING MAGAZIN

Vreme je LJUBAV ne zato što stiže proleće, već zato što je dosta samoće i čekanja! Dovoljno dugo ste čekali, vreme je za akciju!

 

 

-Sami ste…. ova radionica je za vas
-Čekate da vam se ljubav desi..ova radionica je za vas
-Za sobom imate promašene veze….ova radionica je za vas
– Ne verujete da postoji idealan emotivni partner…. ova radionica je za vas
– Nemate srece u ljubavi…. obavezno dodjite na radionicu!

Radionicu vodi Lidija Grujic, autor knjige i Holistic Coachinga!

Šta god bio razlog vase samoće, garantujem da ce nestati tokom radionice! Sto znači spremite se za partnera jer ljubav stiže!

Cena radionice je 3000 dinara, svaki ucesnik pored materijala za rad dobija i knjigu ” Kako naci idealnog emotivnog partnera” by Lidija Grujic .
Prijave na telefon 0605000933! 
Broj mesta ogranicen, rezervisite svoje mesto odmah!

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.