ŠTA KADA NE IDE ONAKO KAKO ŽELITE?

Lako je kada u životu ide sve po planu i kada se događaji odvijaju baš onako kako ste sami iskreirali i kada sve ide u skladu sa vašim željama i vašim očekivanjem. Ali šta biva kada se sve to ne odvija tako, a da ste vi pri tome preduzeli baš sve što je do vas i što ste mislili da je potrebno? Kako tada ostati na visokoj vibraciji, kako ostati smiren i kako se tada ne osećati izneverenim, poraženim i izgubljenim?Nije lako, pogotovu kada ste u sve to uložili svje vreme, znanje, možda novac, ali i svoja velika očekivanja?

Svi smo se mi nekada našli u takvim situacijama i upravo sebi postavili pitanje: Zašto? Pa sve sam učinio što je do mene, šta je još potrebno? Nekada nećete imati odgovor na svoje pitanje, neće vam biti i dalje jasno, možda i ne treba da tražite odgovor u tom trenutku. Možda je potrebno da sve to posmatrate iz drugog ugla, možda će vam paj pogled sa te strane dati odgovor.

Možda je dobro da poverujete da se sve dešava sa određenim razlogom, da nešto što ste u tom trenutku želeli i nije bilo za vas, možda samo treba biti strpljiv i dati mu malo vremena. Postoji univerzalni zakon inkubacije, koji kaže  da je za sve potrebno vreme, i da od setve do žetve ne treba dodatno čeprkati i kopkati, već samo  treba strpljivo sačekati rod. Kada smo mi kao ljudi u pitanju ne možemo sa takvom preciznošću reći kada ćemo da ubiremo plodove koje očekujemo, jer to uveliko zavisi i od naših očekivanja, ali i preduzetih koraka.

Ono što je najbitnije, da u koliko ste sve učinili što je do vas, je ostati smiren i sa verom da za sve u životu postoji vreme i razlog dešavanja i da Univerzum ima neki dobar plan za vas  koji vi možda sada ne vidite. Ma koliko vam to, u tom trenutku, ne izgleda pravedno, jer ste uložili sve što je bilo potrebno i što ste ticalo vas, verujte da je odgovor baš u tome. 

Verujte da će se stvari koje želite desiti vama, samo ako je to za vas i to prihvatite kao tako. Ako to raščistite i ako na to gledate na taj način, vi ćete otpustiti sve otpore koji se mogu javiti u vama i bićete otvoreni za ono što vam dolazi, a verujte da plan za vas uvek postoji. Ako ste zadržali veru i pozitivan duh, vi ste na vidbraciji koja donosi u vaš život puno dobroga i onoga što je univerzum namerio i namenio samo vama.

Kada se uskladite sa samim sobom i kada se uskladite sa  planovima koji postoje samo za vas onda stvari počinju da se razvijaju za najveće vaše dobro i uglavnom to na kraju bude i usklađeno sa vašim očekivanjima i željama. Budite strpljivi, vredni, srećni, radujte se očekivanom i krenite mu u susret, jer sve ono što želimo da imamo u životu, dolazi nam ako mu krenemo u susret otvorenog srca i raširenih ruku.

O autoru:

Gordana je dipl.defektolog-master logoed, motivacioni govornik i životni trener. Inače je autor jako posećenog bloga MIRIS POZITIVNOG DUHA,po kome je danas i prepoznatljiva. Gordana govori sve ono što i sama živi i svedoči u svom životu, zato sebe i smatra kompetentnom da o tome može i da piše i da ostavi trag kao putokaz, kako može ovaj život da se živi i uživa u njemu. Ne treba mnogo da se bude srećan, samo treba da se bude, a ne da se sreća uzaludno traži u nekome ili nečemu, jer to je siguran recept za nesrećan život. Ne treba čekati pogodan trenutak, Gordana Vam poručuje da je upravo sada pravo vreme da zamirišete pozitivno i privučete dobre vibracije. Širite miris pozitivnog duha poput najprivlačnijeg parfema i neka drugi prate vaš trag. Krenite na put promene, na putovanje koje će trajati, ali koje će vam upotpuniti i ulepšati život. Još nešto Gordana vam poručuje: Svet bi bio mnogo lepši kada biste sopstvenim razvojem bili primer  drugima da uvide da sve može drugačije. Ona to radi… a vi ?

Fb page: Miris Pozitivnog Duha Gordana Maksimović

Blog: Miris Pozitivnog Duha- Gordana Maksimović

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *