ŠTA JE BARS TRETMAN I KAKVA JE KORIST OD NJEGA?

Razmislite i odgovorite na sledeća pitanja!!!

Koliko toga ste u životu prećutali? Da li ste bili u situaciji da vam se nešto ne dopada, a da „morate“ da ćutite dok vam telo vrišti? Koliko izbora ste napravili koji su po vašoj meri i koje ste sve odluke u životu doneli kako biste udovoljili drugima ili izašli u susret tuđim očekivanjima? I gde ste vi u celoj priči?

Zatim, da li radite posao koji volite? Da li ste okruženi prijatnim ljudima koji vas „pune“ ili onim ljudima čija je namera da posisaju i ono malo energije koja vam je preostala? I koliko često vam se dešava da imate „pad energije“ u toku dana i niste više pametni kako to da rešite, jer koliko god se odmarali ili spavali, uvek ste umorni? Vidite da telo popušta pod pritiscima, lekovi ne deluju, a vi ne znate kuda i kako dalje?

Bars tretman je energetski tretman koji bi vam mogao biti doprinos. Nije potrebno da se ispovedate, besomučno tražite odgovore na pitanja gde je zapelo, iznova suočavate sa bolnim situacijama koje ste duboko potisnuli i koje ste se toliko trudili da zaboravite. Nije potrebno ni da bilo šta analizirate, a ni da „kontrolišete“ misli koje vas napadaju kao podivljala neman. Dovoljno je samo da legnete, opustite se, možda čak i odremate dok vam sertifikovani Bars praktičar laganim dodirom aktivira Bars tačke na glavi.

Da li je to moguće? Jeste,  i tako je jednostavno!

Objasniću vam kako Barsi rade. Znamo da ljudski mozak odašilje elektromagnetne talase i da su naše misli od istog „materijala“.

Zapravo, sve naše misli, stavovi, verovanja i tačke gledišta (razmatranja) o svemu što postoji predstavljaju elektromagnetni zapis koji se nalazi uskladišten u određenim tačkama na glavi. Te tačke se zovu Barsi. Mnoge stavove sami stvaramo na osnovu zaključaka ili iskustva, ali većinu tih razmatranja preuzimamo od drugih ljudi. A onda dođe trenutak u životu kada više ne možemo primati ništa, jer smo opterećeni. Često toliko da ne možemo ni obične dnevne zadatke da obavljamo kako treba.

Ako bih morala da upotrebim jednu reč da opišem Barse, to bi bilo – brisanje.

Brisanje viška sadržaja koji nam više ne služi.

Laganim dodirom tačaka u toku tretmana, raspršuju se polariteti naših misli, telo otpušta sve sadržaje koji nam više ne služe, kreiraju se nove neuronske mreže i otvaramo se za primanje – nečeg novog i drugačijeg. Bars tretmanom se kreira prostor za nešto što nismo ni sanjali da je moguće!

Ovaj duboki telesni proces pomogao je hiljadama ljudi u svetu da se oslobode svojih ograničenja i da promene ili unaprede one aspekte života u kojima su tražili više lakoće i radosti – bez obzira da li je reč o zdravlju, novcu, seksu, poslu, kreativnosti, telesnoj težini, oslobađanju od stresa i napetosti, anksioznosti, depresiji, odnosima, otpuštanju strahova, i slično. Bars tretman je takoreći namenjen svima – nema štetnih pojava, a može se raditi i trudnicama i bebama.

Da li ste spremni za nešto drugačije?

Raspoloženi ste za promenu o kojoj toliko pričate i koju dugo tražite?

U oktobru mesecu možete probati Bars tretman po ceni koja je niža za više od 50%!

Svi čitaoci www.coachingmagazin.rs  koji pate od depresije, anksioznosti, napada panike, kao i oni koji imaju samoubilačke misli mogu dobiti tretman besplatno!

Mejl za zakazivanje tretmana junkiesoultribe@gmail.com

ili preko Facebook stranica: Magic & Beyond – Jelena Stefanovich

Centar za kreativni i umetnički lični razvoj

Više o autorki teksta i sertifikovanom Bars voditelju možete saznati klikom na link Junkie Soul 

Jelena Stefanović je pisac, fasilitator, instruktorka plesa, Reiki učitelj, osnivač i predsednica Centra za kreativni i umetnički lični razvoj. Autorka je brojnih kreativnih i transformativnih programa koji predstavljaju spoj psihologije, modernih koučing alata sa nekom umetničkom formom. Njenu autobiografsku knjigu „Suze peku samo prvi put“ možete naručiti klikom na link 

text by- Coaching Magzine

photo: Jelena Stefanović, Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *