ŠTA DATUM ROĐENJA GOVORI O NAMA

RECI MI KADA SI RODJEN

COACHING MAGAZIN

 

Svako ima svoj bioritamski broj, njega možete izračunati tako što ćete sabrati sve brojeve iz datuma svog rodjenja. Bioritamski broj otkriva navike, kako doživljavamo svet i kako svet doživljava nas!

 

Primer: 15.11.1976

1+5+1+1+1+9+7+6= 4  Bioritamski broj ove osobe je broj 4

 

1.Sunce je vladar jedinice. Veoma energične osobe.Sebi uvek zadaju velike ciljeve. Snagu koriste isključivo za lični potencijal, pa često ih okolina doživljava kao sebične.

2. Mesec je vladar dvojke. Emocije imaju veliki uticaj na život ovih osoba. Njihove emocije često su promenjive što im donosi problem sa okolinom.

3. Jupiter je planeta koja daje pozitivu.Ove osobe su večiti optimisti. U društvu su popularne jer umeju da pokrenu na akciju. Vole da pomognu okolini.

4. Saturn, vladar ovog broja. Postavlja se kao učitelj, zadaje stalno lekcije kako bi se osobe sa ovim bioritamskim brojem uzdigle. Čvrst karakter ih opisuje, vole materijalno, opipljivo i realno. Ne žude previše ka bogatstvu .

5. Planeta Merkur. Snalažljivi, sa velikim intelektom zadivljuju svoju okolinu. Prilagodljivi svakoj situaciji. Često rade sebi na štetu zarad okoline.

6. Venera vlada ovim brojem. Pre svega izuzetno lepi, harizmatični i zavodljivi. Pomalo posesivni, nemojte ljutiti šestice, jako zameraju.

7. Uran. Od njih možete očekivati sve. Imaju jedinstven pogled na svet. Od njih se možete iznenaditi kako prijatno tako i neprijatno.

8. Mars vlada osmicama. Hedonisti, žive po svom, slušaju svoje srce i potrebe.Nemaju planove jer žive u trenutku.

9. Neptun je vladar. U svom svetu, odsutni za okolinu veoma su zahtevne i komplikovane. Sanjari, njih je teško razumeti, zato pitajte ih sve što vas zanima, jer ne možete predpostaviti šta se krije u njihovoj glavi.

U nastavku: KAKO SE SLAŽU BROJEVI

text: Coaching Magazin

photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *