SNAGA JE U NAMA, OSVESTITE JE UZ ISTOIMENU KNJIGU

PORTALIBRIS DARUJU ČITAOCE KNJIGOM SNAGA JE U NAMA, AUTORA MARIJA KRŽIĆA

coaching magazin

 

 

ŽUDNJA ZA  BOLJIM ŽIVOTOM

U svakom od nas postoji ogomna moć, pomoću koje možemo da ostvarimo sve ono za čim žudimo; da se uzdignemo ka višem i boljim stvarima; da se ostvarimo i ispunimo. Više od toga nije na potrebno.

Postizanje uspeha, bilo na trnovitom životnom putu, bilo na putu duhovnog razvoja, zahteva imaginaciju, viziju, hrabrost, veru, odlučnost, upornost, nadu,radost i mnoge druge kvalitete. Sve ih možete pronaći u sebi. Iako vam se možda trenutno čini da ih ne posedujete, svi ti kvaliteti čuče u vama još neotkriveni. Spremni da se iskažu u svom najboljem izdanju, samo treba da ih pozovete.

COACHING MAGAZIN

 

Cilj ove knjige je da svima koji je pročitaju pomogne da svoje unutrašnje snage, svoje misli i ideje izraze u svetu koji ih okružuje, mudro i u harmoniji s prirodnim zakonima. Da se izgrade i da unutar sebe samih pronađu tog divnog i svemogućeg SEBE, koji je njihov stvarni JA. Ona treba da pomogne čitaocu da stvori harmoniju sa životnim zakonima i ispuni svoju svrhu bez nepotrebnog mučenja i da mudro upotrebi svoje unutrašnje duhovne i mentalne snage kako bi u svoj život uneo samo ono što priželjkuje i što ga ispunjava.

PORTALIBRIS & COACHING MAGAZIN DARUJU ČITAOCE KNJIGOM  SNAGA JE U NAMA, AUTORA MARIJA KRŽIĆA   Posetite našu fb stranicu Coaching Magazin

COACHING MAGAZIN

MARIJO KRŽIĆ, AUTOR 

Rođen varljivog leta 1968. u Golubincima, ali odrastao u Rumi, gde i danas živi.

Od ranog detinjstva interesovao se za sve ono što je drugačije i što se može pojmiti prvenstveno unutrašnjim čulima. Velika želja da dokuči ljudski um, snagu koju on može da dostigne i ograničenja koja sam sebi može da postavi, a sve sa ciljem da sebi i ljudima oko sebe ulepša svaki trenutak postojanja, dovela ga je do niza hobija, tako da je sa četrnaest godina imao svoju prvu mađioničarsku predstavu, sa devetnaest je prvi put hipnotisao neku osobu, dugo godina je svirao gitaru uz logorsku vatru, pevao, glumio u velikom broju pozorišnih predstava, a sposobnost da nasmeje odavno je prestala da bude veština – postala je suština odnosa sa drugima.

Od kraja devedesetih, putem zatvorenih internet grupa aktivno učestvuje u razmeni znanja i ideja vezanih za različite aspekte ljudskog uma, razvijajući nove i usavršavajući postojeće teorije i tehnike, a na kraju ih i publikuje u vidu e-knjige „Tehnike podsvesne komunikacije“, a zatim i knjige „Snaga je u nama: Razotkrivanje tajne uspeha“.

Za sebe voli da kaže sledeće: „U životu me pokreće intuicija, vodi večna želja za otkrivanjem sebe, a usmerava osećaj za istinske, prirodne vrednosti. Ja nisam nikakav guru, moj život nije savršen, šta god ta reč značila, običan sam čovek kao i svako drugi. Jedino što nemam problem s tim da budem iskren, otvoren i razuman, da prenesem svoja znanja, da podelim ideje, da preporučim, da pokušam, da istražim, da se sukobim sa greškama, da prihvatim kritike i analiziram neuspehe. I uvek ću rado pomoći svakome ko želi da se i sam razvije u skladu sa ovim principima

Za aktulene obuke i radionice možete se informisati na facebook page: Marijo Kržić

 

coaching magazin

Izdavačka kuća Portalibris  najbolji naslovi knjiga, najpovoljnije cene. Posetite online knjižaru klikom na link: Portalibris

 

text: Portalibris

ostali textovi

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *