ŠKOLA ASTROLOGIJE ZA POČETNIKE

Dragi čitaoci Coaching Magazina, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da organizujemo online školu astrologije u trajanju od tri meseca. Nena Janković, astrolog vaš predavač i mentor!

PLAN I PROGRAM ŠKOLE ATSROLOGIJE

1. Planete i znaci
2. Kuće i aspekti u natalnoj karti
3. Ascedenta i Sunce ( po kućama i u znacima) 
4. Mesec po kućama i u znacima
5. Merkur po kućama i znacima
6. Venera po kućama i znacima
7. Mars po kućama i u znacima
8. Jupiter po kućama i znacima
9. Saturn po kućama i znacima
10. Uran po kućama i znacima
11. Neptun po kućama i znacima
12. Pluton po kućama i u znacima

Sve lekcije se snimaju i možete ih zauvek slušati!

Predvidjene su dodatne kosultacije kao i izrada i tumačenje lične natalne karte!

ŠKOLA ASTROLOGIJE ODRŽAVA SE JEDNOM NEDELJNO!

U toku je formiranje grupe za rad. Broj polaznika je ograničen kako bi rezervisali vaše mesto prijavite se klikom na link Fb page Coaching Magazine ili na 0605000933/ Viber

VAŠ PREDAVAČ I MENTOR

Nena Janković

Nena Janković astrologBavi se izučavanjem astrologije već 23 godine, 20 godina aktivno radi sa klijentima. Uža specijanost su joj karmički odnosi i tumačenje uticaja karme kroz natalni horoskop, kao i deo astrologije koji se naziva sinastrija ili uporedni horoskop. Radila je za mnoge medije. Vodila je astrološke emisije na radiju, pisala je i prevodila tekstove astrološke za ” Astrologus “, držala svoju astro školu koja je i dalje aktuelna. Saradjuje sa nekoliko astro portala, piše mesečne astrološke analize i astrološke textove za Blic ženu, a najviše se raduje kontaktu sa klijentima uživo. Izradjuje natalne ( životne ), godišnje, poslovne, ljubavne, uporedne, karmičke i horoskope za decu. Horoskope tumači ličnim kontaktom i putem vajbera i skajpa. 
Drži astrološke radionice iz oblasti Astro-healing-a na odredjenu temu. Ima svoj Youtube astro kanal.

Kanali: Youtube & Fb page: Nenna Astrosense

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.