SJAJNA NEDELJA ZA ZEMLJANE ZNAKOVE

Napokon jedna dobra nedelja počinje, maj je počeo!

Mladi Mesec u Biku najavljuje rast i radost. Plodnost je naglašena pričuvajte se moje dame, putenost traži dodir, a svi mi nove početke.

Venera je u Ovnu i spremna za nove avanture. Radosna je i puna entuzijazma, spremna na nove izazove u koje optimistično uskače.

Period sjajan za zemljane znakove, te se dragi Jarčevi, Bikovi i Device opustite i prepustite, napokon će Vam sve ići glatko.

Malo teže će ići Lavovima, Škorpijama i Vodolijama. I natusi koji imaju lične planete ili Sunce oko 6. stepena, imaće po neki problem.

Mladom Mesecu na 6. stepenu Bika ( definitivno i pitanje novca i nasledja ) dispozitor je Venera, koja je već 28. aprila u Ovnu. Ta Venerica još uvek ne može da se razmaše krilima. U kvadratu je sa Saturnom, a on sve traži polako, korak po korak. Nema preskakanja lekcija i nema neistina. Mora da se sruši da bi krenulo onako kako treba!

COACHING MAGAZINE

Mars je u Blizancima i traži angažovanje na više polja. Što više akcija istovremeno, veće zadovoljstvo. I naravno više prilika za zaradu, naročito Ovnovima ili onima kojima je podznak ili Mesec u Ovnu. Posveticemo se onima kojima će biti malo teže; dakle Lavovi, Škorpije i Vodolije, dalji tekst je za Vas!

LAVOVI

Dragi Lavovi, očekuju Vas poprilično velike odluke. Možda i novi pravac u karijeri i velike šanse za saradnju sa strancima. Čeka Vas odluka da li se upuštate u borbu ili ipak birate svoj mir. Predlažem da poslušate svoj stomak. Budite u redu sa svojim odlukama i ne dozvolite da Vas drugi izmanipulišu.

Novi pravac će Vam doneti mnogo više radosti i stabilnosti, ako se dobro organizujete.

ŠKORPIJE

Drage Škorpije, period pred Vama, obeležiće promene u partnerstvima. Vaše ljubavi i Vaši saradnici možda više neće biti samo Vaši. Ili je možda, promena dramatičnija.  Onima koji se bave javnom profesijom, mesec maj sprema iznenadjenje.

VODOLIJE

Drage Vodolije, očekivali ste velike promene i napokon oslobodjenje od onoga što Vas je već dugo mučilo. Nažalost, promene se odlažu do daljeg i brže će ići od 5. maja, kad Merkur krene direktno. Biće Vam ponudjeno kraće putovanje ili obuka, prihvatite je. Čeka Vas veliki životni preokret.

U svakom slučaju, odlična nedelja za frizera ili posetu kozmetičaru!

text: Vesna Grbić, astrolog

ostali textovi

Fb stranica: Astroskitnica

Blog: Astroskitnica

Twitter: Astroskitnica

http://tramp-universe.tumblr.com

Gif made by Vesna Grbić

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *