SAVRŠENO REŠENJE – TRAJNA ŠMINKA

Šta ženu čini lepom?! 

Kada kažemo trajna šminka, odmah pomislimo na usne i obrve. Zapravo trajna šminka zaista se najčešće i radi kao korekcija obrva i usnana, ali Maja Levi stručnjak za trajnu šminku  proširila nam je vidike.

Lepotu žene čini njen karakter, šminka čini da bude primećena

coaching magazin
Maja Levi

Maja Levi trajnom šminkom bavi se od 2012 godine, do sada je uradila preko 2000 tretmana. Zadovoljne mušterije su njena reklama i preporuka. Ono što Maja u svom salonu radi nije samo u domenu trajne šminke. Maja će vas našminkati profesionalno za svaku priliku i podučiti kako same sebe možete šminkati i da izgledate kao da ste izašle iz profesionalne šminkernice.

 

„ Posao koji se voli, radi se sa uživanjem“, Maja Levi

 

Kada govorimo o nanošenju trajne šminke – mikropigmentaciji, moramo prvo spomenuti da je ovaj posao veoma odgovoran, i da mu se mora pristupiti sa ozbiljnin znanjem, prvenstveno teoretskim, a onda naravno i praktičnim. Nedovoljna edukacija u ovoj oblasti, kao i nepromišljeno odlučivanje o izboru estetičara naprimer na osnovu veoma niske cene, može dovesti do toga da klijent čitavog života snosi posledice ove nepromišljene odluke.

 

Klijente koji se odlučuju na tretmane trajne šminke možemo podeliti u osnovi na dve grupe, na one kojim je pomoć zaista neophodna, kako se ne bi morali skrivati u kući zbog određenih nedostataka, kao i one koji žele tretmanima trajne šminke da olakšaju svoju svakodnevicu, ubrzaju svoj jutarnji izlazak iz kuće, i izvuku maksimum u estetskom smislu.

Coaching Magazin i Maja Levi poklanju trajnu šminku obrva i profesinalni make up, kliknite na link i saznajte više 

Trajna šminka nije namenjena samo za lepši izgled. Ono što niste znali je da trajna šminka može pomoći i kod nedostataka uzrokovanih alopecijom, vitiligom, ožiljnim tkivom. Takodje kod žena koje su se podvrgle opreraciji odstanjivanja dojke, kada se prustupi reknstrukciji dojke, nakon hirurškog dela, pristupa se izradi trajne šminke areole, kako bi se postigao konačni izgled prirodne dojke. Ovaj tretman trajne šminke se najčešće radi bez nadoknade, u cilju borbe protiv raka dojke.

 

coaching magazinTRAJNA ŠMINKA USANA    

Tankim sterilnim iglicama unosi se boja na samoj ivici usnana ili se senče cele usne, tako usne dobijaju na punoći i svežini. Postupak korekcije obično bude za najmanje 28 dana (koliko je potrebno da se završi jedan proces epitelizacije) od prvog tretmana, ako je potreban.

Posetite Fb page Coaching Magazin i osvojite trajnu šminku obrva i profesionalni make up

 

 

Pogledajte album -trajana šminka usna klikom na link: Maja Levi

TRAJNA ŠMINKA OBRVA 

coaching magazin

Sterilnim iglicama takodje se unosi željena boja u određeni sloj kože, prema već prethodno određenom obliku, željenom tehnikom iscrtavanja (iscrtavanje dlačica, senčenje, puder obrve, kombinacija više tehnika). Svako lice ima svoju fizionomiju, kosti, mišiće, mimiku, asimetriju, širinu lica, izvestan razmak između očiju, te se predlaže oblik obrva koji je baš za vas. U najvećem broju slučajeva, cilj je što više sačuvati prirodan izgled obrva, i naravno definisati ga da se dovede do perfekcije. Nakon tretmana boja obrva je intezivnija za neki 20-30%, ali kroz par dana višak boje se isperuta, te ostaje finalni izgled. Korekcija se zakazuje nakon najmanje 28 dana.

Album- trajna šminka obrva

 

TRAJNA ŠMINKA KAPAKA

coaching magazin

Da li ste hrabare? Maja kaže da anestetik utiče da tretman prodje potpuno bezbolno. Tretman ne traje dugo, radi se po istom principu kao i usne. Može se raditi više različitih stilova trajne šminke kapaka, među koje spada lashline – tanka linija ili tačkasto iscrtavanje u samom korenu trepavica, koje se ne vidi kao ajlajner, ali daje oku izgled gušćih trepavica; fashion eyeliner – pun ajlajner sa “krilcima”, za one klijente koji žele mačkasti izgled oka; ajlajner sa simulacijom trepavica (najčešće kod klijenata sa alopecijom ili nekim drugim nedostatkom trepavica); ajlajner sa senčenjem; ajlajner u dve boje, itd.

 Trajna šminka naglašava lepotu same žene, ali kao što ste pročitali koristi se i kod raznih promena na koži.

 

TRAJNA ŠMINKA I MUŠKARCI?!  

coaching magazin

Kao i žene i muškarci žele da upotpune svoj izgled ili da prikriju neke nedostatke. Najčešći tretman je bojenje temena glave usled gubitka kose – trihopigmentacija. Tim tretmanom kod muškarca, kao i kod žene, može se dobiti utisak gušće kose, između koje se ne providi teme. Kod muškarca se može uraditi čak i čitava površina kosmatog dela glave, tačkastim unošenjem boje, dobija se izgled kose ošišane na veoma kratko, možemo reći na jedinicu, frizerskim žargonom rečeno.

 text: Coaching Magazin & Maja Levi

Više o Maji Levi, njenom radu i zakazivanju tretmana možete saznati klikom na link 

coaching magazin
uskoro u prodaji

Posetite Facebook grupu KAKO NAĆI IDEALNOG EMOTIVNOG PARTNERA 

coaching magazin

OBUKA ZA HOLISTIC LIFE COACHA

PRAKTIČNA obuka sa METODOLOGIJOM rada na relaciji coach-klijent! Podrazana od amercke coaching asocijacije!

Holistic Life Coaching je proces vrhunske komunikacije sa uspešnom akcijom, posmatra klijenta kroz tri nivoa mentalni, energetski i fizički.

” UM I TELO PREDSTAVLJAJU CELINU”

Obuka za Holistic Life Coacha, traje šest meseci (jedan vikend mesečno) Tokom obuke naučićete kako se vodi Coaching proces uz pomoc Coaching pitanja i Coaching alata. Praktično ćemo se baviti ličnim ciljevima, kako bi spoznali moć coachinga!

Obuka počinje 22.01.2017. sve informacije možete dobiti na 060500933 ili klikom na link obuka

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *