S’ ONE STRANE OBLAKA  

Misli i osećaji  koji se rađaju su potpuno drugačiji kada se vinemo tamo gore u visine u nebo, gde nas sunce drugačije greje.

Dešava nam se često u životu da prosto ne vidimo izlaz iz neke situacije. Sve nam je sumorno, sivo, hladno donekle u skladu sa vremenskim prilikama. I prosto se pitamo kada će to proći. A kada nam neko kaže promeni ugao gledanja, mi ne razumemo gde  i kako se menjaju parametri, i ostajemo „oblačni“ i „sivi“. A onda pomisao da samo nekoliko kilometara iznad mesta na kome koračam kroz život, radja nova osećanja.

15086265_10211621722207049_389019850_n

Ovde gore Sunce i dalje sija i greje, malo drugačijom toplinom, ali geje i ozari srce svako…

Letela sam nedavno, posle dugogodišnje pauze. Željna i srećna, uzbuđena samim letom, odlaskom, susretom sa meni dragim ljudima….. i onda opet taj oseća uzbuđenja kada tlo vise nije tu, nije pod mojim nogama  i  osmeh na licu i pogled u Sunce.

Imala sam predivnu sreću, sudbinu, da buden u oba smera sedište do prozora a kroz prozor prelep pogled u zalazak Sunca. Telefon prepun slika oblaka, Sunca i mene….

I onda shvatim. To je moja sledeća priča koju želim da podelim sa vama.

15057957_10211621724847115_589313748_n

Osmeli se, usudi se, učini nešto lepo za sebe. Kreni putem neizvesnosti, jer to nosi svako putovanje, kreni i izađi iz zone komfora. Bravo za svakog ko ima želju da putuje, da kreira nešto novo, da obnovi nešto staro, da uživa u životu.  Kupili smo kartu za život ali Bogu hvala nismo čekirali povratak. Zato iskoristite prilike koje vam se pružaju. Učinite sebe srećnim ne zato što vam je to neko naredio nego zato što će to vama prijati.

Danas je dan punog meseca u kome će on dostići svoju najveću veličinu koju dostiže na svakih 68 godina. Zamislite sreću njih koji noćas lete, tamo gore po tamnom nebu i vide nešto što će malo ko od nas videti. Zamislite moju sreću da gledam to sve, da proživljavam. Iskoristite trenutak. Budite srećni. Kažu za sreću je potrebno dvoje, pa i nije tako. Kada ste sami opet možete da budete srećni. Za sreću ste potrebni VI, jedino ako ste vi i sreća to dvoje.

Coaching konsultaciju sa Jelenom možete zakazati klikom na link

Dani planiranja, dan realizacije i trenutak uživanja. Vidite li kako je to reguliso život, daje nam samo trenutke sreće. A zašto? Zato što se to pamti. Trenuci. To je ono kad se zamislite, a osmeh vam ozari lice.

Da vam ne pričam koliko je lep osećaj, kada posle četiri godine vidite poznata lica. Osmehe, suze i shvatite da je stvarno toliko vremena prošlo. Eto naše evolucije. Danas možeš lako stići bilo gde. Samo je potrebna volja. Volela sam, želela, i ostvarila. I kakav je osećaj? Vredan da ga podelim sa vama. Da vam poželim bezbroj trenutaka koji će vaš život učiniti vrednim življenja.

15058623_10211621722567058_2074940040_n

Razmislite koliko je sumorna rutina u koju se ulazi svakodnevnim obavezama. Kada nam i odnosi sa bliskim ljudima postanu rutina. Kada zaboravimo da se smejemo, da uživamo. Razmislite, donesite odluku i isplsnirajte njenu realizaciju. Život ide, teče kako reka. Nosi sa sobom uspomene, one koje mi iskreiramo, stvorimo… a šta nosi ako ne stvojimo ništa? Kakav je to onda život? To je život vredan promena! To je život koji žaslužuje da budete bolji prema njemu i da mu vi priredite avanturu.

Uživajte u sebi i životu!

text: Jelena Milenković, Holistic Life Coach

ostali textovi

photo: Pixabay

USKORO KNJIGA 

KAKO NAĆI IDEALNOG EMOTIVNOG PARTNERA

by Lidija Grujić

VODIČ ZA SAVRŠENU EMOTIVNU VEZU

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.