REZERVIŠITE 27.5 I 28.05 MAJ ZA EFT: TEHNIKU EMOCIONALNE SLOBODE

Izaberite slobodu – emotivnu, mentalnu, fizičku i ostvarite je!

Tehnika emotivne slobode dobija popularnost fantastičnom brzinom i to sa dobrim razlogom!  Pruža ogroman broj mogućnosti za primenu, deluje neverovatno, efikasna je i primenjiva za mnoge životne situacije.

Veoma je važno znati kako su emocije, um, telo i jedna povezani energetski sistem.

Iako sa stanovišta anatomije svaki deo tela je odvojen, ne postoji odvojenost kada se posmatra fiziološka celina. Ne možemo delovati na jedan deo, a da ne utičemo istovremeno i na druge delove. Tehnika Emocionalne Slobode koristi tu povezanost i na taj način deluje na emotivni, mentalni i fizički nivo.

Nivo Jedan – Uvod u EFT, 27.05 i 28.05, Beograd. Klikom na link online prijave možete ostvariti prijavu.

EFT se smatra kao  konačno efikasno rešavanje trauma

Najočiglednija primena tehnike emotivne slobode je za tretiranje emocija, što može uključiti širok spektar – od besa i stresa do ogromne tuge usled gubitka voljene osobe, ili posledice traume kao što je ratna trauma, trauma nakon fizičkog nasilja. Koliko je vremena prošlo od samog traumatičnog dogadjaja nema uticaja na uspešnost delovanja tehnike.  Kod nekih je taj emotivan bol star 20 – 40 godina, pa ipak kada se fokusiraju na dogadjaj, emocije su jake kao na dan kada se trauma desila. EFT je tu da pomogne čak i onima koji su godinama patili od post traumatskog stresa.

To je i razlog što EFT sada koriste psihoterapeuti i brojni psiholozi raznih specijanosti i mentalni zdravstveni radnici u svetu ali i kod nas.

DECA RADO KORISTE EFT

Isto tako je korisno primenjivati ga u svakodnevnom životu, od najmladjeg člana porodice od najstarijeg. Sećam se kada sam zatekla svog sina kada je imao svega nešto više od 5 godina kako stoji ispred vrata kuce i tapka prstićima svoje “magične” tacke. Uplašio se sto nikog nema kod kuće i rešio da sam sebi pomogne. Isto to uradi i ako mu se nešto neprijatno desi, ili ima neki bol. Naravno, ne može on sebi pomoci u složenijim situacijama, ali u onome što može radi fantastično.

coaching magazin  Priručnik za decu 

 

“Kao školski psiholog i savetnik, često sam u prilici gde moram intervenisati brzo i efikasno. EFT je fantastičan metod u takvim situacijama.”  Terry McKain, AGS counsellor, Udrizenje Terapeuta Novog Zelanda 

 

BOL U TELU JE PORUKA DUŠE

Fizički bol je obično povezan sa emotivnim bolom. To možda nije uvek očigledno, ali se lako ilustruje primerom emotivnog stresa koji vodi zategnutosti u ramenima, koja zatim vodi do bolnog vrata ili glavobolje. Znam ljude koji koji su imali hroničan bol godinama u nekim slučajevima posle nesreće ili operacije i kojima je EFT pomogao u roku od jednog tretmana, a lekovi nisu. Iako se ovo ne dešava svaki put, ipak znanje EFT daje fantastične mogućnosti i dobro ga je imati u svojoj “torbi za prvu pomoć”. Često ne samo da se postigne olakšanje simptoma, nego se uspe dotaći stvarni duboki uzrok ili uzroci energetskih, emotivnih i mentalnih problema. Mnogi doktori znaju da su bolovi često “u glavi” pacijenta. Bez obzira što to znaju, nisu mogli da im pomognu. EFT postaje sve više prihvaćen i u zvaničnim medicinskim krugovima širom sveta.

“Jednog dana medicinska profesija će se probudiit i  shvatiti da nerešena emotivna stanja su glavni uzrok 85% bolesti Kada se to desi, EFT će biti jedna od primarnih isceliteljskih tehnika… kao što je to već za mene.  Ja često koristim EFT u radu sa mojim pacijentima sa fantastičnim rezultatima” Eric Robins, MD (Doctor Medicine)
“EFT je jednostavan i moćan process koji ima snažan efekat na genetsku aktivnost, zdravlje i ponašanje.”  Bruce Lipton, PhD, autor “Biologija verovanja”

Nivo Jedan – Uvod u EFT, 27.05 i 28.05, Beograd. Klikom na link online prijave možete ostvariti prijavu.

Kako se osećate kada treba da ustanete i govorite pred velikim brojem ljudi? Da li ste razmišljali zašto je strah od govora u javnosti toliko jak i čest?

STRAHOVI I FOBIJE

Prosto je zapanjujuće gledati kako strah koji je neko posedovao celog života nestane za jedan ili nekoliko tretmana. Bilo da se radi o strahu od paukova, visine, pacova, lifta, ili čak govora pred publikom, EFT može pomoći. U proseku tretman od strahova traje 1 – 3 sata. Dešavalo mi se da ponekad dobijem rezultat u roku od 8 minuta, kao sa svojim sinom koji je imao fobiju od vode. Primena ove tehnike kod straha od letenja ili govora u javnosti može da pruži fantastičane mogućnosti individuama u privatnom i poslovnom uspehu.

Ono što mislite rezultira u onome što radite, a to rezultira u onome što dobijate. Da li nas sve ono čime su nam napunili glavu u detinjstvu zaista i koliko sputava?

USPEH I OBILJE  

su vrlo popularne teme. Dobija se utisak kao da svi žele da postignu više. Vrlo je važno razumeti da naša iskustva iz prošlosti, ono što smo čuli od roditelja, učitelja, društva, što smo čitali, kreira naša podsvesna verovanja i na taj način našu realnost koju manifestujemo. Ukoliko možemo da identifikujemo koja su to verovanja, možemo koristiti EFT da uklonimo neželjana verovanja i kreiramo novu realnost. Postoji stara uzrečica koju ovde na Novom Zelandu često koriste “Nemoj provoditi godine penjući se na merdevine da bi shvatio da su merdevine bile naslonjene na pogrešan zid.” Koristeći EFT možemo ukloniti percepciju o uspešnosti drugih ljudi, koju smo mi prihvatili i pronaći našu sopstvenu.

Nivo Jedan – Uvod u EFT, 27.05 i 28.05, Beograd. Klikom na link online prijave možete se odmah prijaviti.

coaching magazin
knjiga Jasmine Kovačev

 ZAVISNOST BILO KOJE VRSTE

Zašto je toliko ljudi zavisno od pušenja, alkohola, droge, hrane…(pa i od interneta), tako da i oni sa izuzetno jakom voljom ne mogu da se otrgnu iz tog vrtloga, ili ako se nekako izčupaju iz jedne zavisnosti – upadnu u drugu. Zavisnost kao što je pušenje, droga, hrana, ili čak neka emotivna stanja mogu biti  rešena integracijom tehnike emotivne slobode u program za oslobadjanje od zavisnosti. EFT može pomoći kod trenutne jake potrebe za zavisnom supstancom, ili ponašanjem, ali još važnije pomaže tretiranju uzroka problema, kao što je osečaj usamljenosti, uskraćenosti, praznine i aksioznosti. Gotovo svaka zavisnost ima emotivni koren. Jednom kada se ova emotivna stanja, kao i dogadjaji koji su ih stvorili, uklone uz pomoć EFT-a, tada će zavisnost da nestane sama po sebi, bez potrebe da koristimo snagu volje.

Nivo Jedan – Uvod u EFT, 27.05 i 28.05, Beograd. Klikom na link online prijave možete se odmah prijaviti.

ŠTA JOŠ MOŽE DA REŠI OVAJ “SVEMOGUĆI” EFT?

Postoje mnoga druga stanja u kojima EFT može efikasno da deluje. Kao što osnivač ove tehnike kaže: “Probajte EFT na svemu.” Možete da dobijete puno, a ne gubite ništa. Vazno je pomenuti da EFT nije zamena za pravilnu medicinsku negu  i treba ga koristiti sa pravilnim medicinskim tretmanom. Ako niste sigurni u nešto, uvek prvo proverite sa kvalifikovanim zdravstvenim radnikom.

Ako želite da naučite EFT, na pravom ste mestu. Ove godine se održavaju Nivo Jedan i Dva. Nivo Tri je poseban program koji obuhvata jednogodisnju superviziju i o tome će se razgovarati sa pojedinačnim kandidatima koji završe nivo dva a zainteresovani su da usavrše svoje znanje.

 

Nivo Jedan – Uvod u EFT,

27.05 i 28.05, Beograd

Ovaj nivo je odličan za sve one koji hoće da nauče EFT na osnovnom nivou samopomoći i neophodan je korak za sve one koji idu dalje na Nivo Dva jer nameravaju da koriste EFT u svojoj praksi (lekarskoj, psihološkoj, neuropsihološkoj, bilo koji vid alternativne medicine, trenere i mentore za postizanje boljih rezultata u bilo kojoj oblasti – sportu, poslovnom uspehu, radu sa decom ili u bilo kojoj savetodavnoj ulozi).

Nivo Jedan kao samo-pomoć  nije samo izuzetan način da pomognemo sami sebi, već nezamenjiva pomoć svakom roditelju ili svima koji rade sa decom.

Ovaj praktični kurs će u potunosti pokriti materijal koji je propisan i standardizovan od strane profesionalne internacionalne organizacije AAMET.

EFT osnove (nivo jedan) sa Jasminom Kovačev, EFT Master Trener, Energetski psiholog META-Zdravlje Master Trener rezervišite za 27.05. – 28.05. – subota i nedelja, Beograd

klikom na link online prijave možete se odmah prijaviti

ili na +381 631608116 broj mesta je ograničen.

 

EFT Nivo Dva –  napredna samopomoć – dva dana ili za profesionalnu primenu– 3 dana

 Ovaj dinamičan interaktivan trening daje odličnu praktičnu osnovu onima koji žele da uključe EFT u svoju praksu i omogućava da steknu znanje i veštine koje će omogućiti  rad sa širokim spektrom problema sa kojima se praktičari sreću. Mnoga lična iskustva će biti prenešena na polaznike ovog kursa. EFT se može fantastično uklapati sa mnogim zanimanjima i time omogućava postizanje mnogo efikasijih rezultata.

Ovaj trening uključuje i priručnik, kao i materijal koji možete koristiti sa svojim klijentima.

Držite korak sa svetskim dostignućima! Investirajte u sebe i steknite nova znanja i veštine koje možete početi koristiti već sledeći dan nakon treninga! Klikom na link online prijave možete se odmah prijaviti ili na +381 631608116

coaching magazinEdukaciju vodi Jasmina Kovačev, EFT Master Trener, Energetski psiholog, META-Zdravlje Master Trener

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

 

 

 

ostali textovi

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *