RETROGRADNI MERKUR, BUDITE VEOMA PAŽLJIVI

Retogradni Merkur  do 3. maja ima dana kad nam NE IDE i ima dana kad je NE IDE  podignuto na kvadrat.

E pa ovo su takvi dani. A toliko toga je važno rešiti.

Poruke stižu na pogrešnu adresu, ako i stignu na pravu, nema odgovora. Od jednom rodbina poludi i želi da razgovara o imovini i onda na videlo izadju takve informacije da Vam se zavrti u glavi.

Mars u celoj toj priči ne pomaže i bude jedno veliko BUM!

Sve to podpomognuto užasnim apetitom ( damama baš teško padaju takvi dani ), hranom koja se pokvarila, tvrdoglavim roditeljima i porukama stranih banaka.

Uz to, ovo je period kad planeta Zemlja diže svoju vibraciju, pa su senzacije u našem telu različite. Napad panike i kratko disanje ( pojma nemate zašto) Iznenadni bolovi u telu ( niste ni znali da postoje ti delovi ) nesanica…

Dubok uzdah i veeelika kafa pomažu. Ponekad.

COACHING MAGAZINE

Što se zdravlja tiče, u ovom periodu, mogući su problemi sa grlom, krajnicima, štitnom žlezdom, hemoroidima  i reproduktivnim organima.

Merkur vlada Devicama i Blizancima pa je Vaša misao brza i efikasna. Vaša logika se ceni, a umete da budete i veoma graciozni. Sem kad je Merkur retrogradan. Težak period za Vas.

Bikovi dele Vašu frustraciju. Pa srećan Vam rodjendan dragi Bikovi i ne žurite sa odlukama.

coaching magazin

Šta treba raditi za vreme retrogradnog Merkura?

Nije sve tako crno. Završite započete poslove, dajte ispite koje odlažete 107. put, posetite starog prijatelja i očistite svoju okolinu. Dok to poradite, eto 3. maja.

Da vidimo šta čeka DEVICE u ovom periodu

Device bi trebalo da odlože razgovor o nekretninama ili o kupovini. Ako je to nemoguće, veoma dobro se pripremite i sa puno takta saslušajte drugu stranu, pogotovo ako je Rak ili Bik. U celu priču o nekretninama meša se neka Vaga i potpuno ce zamrsiti stvari. Obratite pažnju na probavni trakt. Postoji mogućnost saradnje sa inostranstvom.

BLIZANCI

Blizanci osećaju čeznju za bliskom osobom koja je bila prisutna u njihovom životu. Postoji mogućnost kontakta, da bi se izreklo sve ono što ste ostali dužni jedni drugima. Zbunjeni ste i dezorjentisani. To je u redu. Jednostavno do 3. maja nabavite ćebence i priuštite sebi mogućnost da ne budete uvek pametni.

BIK

Bikovima je ovo težak period. Radili su neke stvari u prošlosti sa papirima, koji sada izlaze na videlo. Niste to uradili na baš dobar način, nažalost i sad se suočavate sa posledicama. Ima vremena da se isprave stvari. Za početak je dovoljno da kažete jedno izvini i krenete ponovo. Da biste isterali pravdu na koju svakako imate pravo, povredićete nevine. 

text: Vesna Grbić, astrolog

ostali textovi

Fb stranica: Astroskitnica

Blog: Astroskitnica

Twitter: Astroskitnica

http://tramp-universe.tumblr.com

Gif made by Vesna Grbić

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.