RADIONICA: TRI KORAKA DO USPEHA

Dva dana intezivnog rada!
Dva dana posvećena ličnom napretku
Dva dana u koja cemo otkloniti podsvesne blokade
Dva dana jedna tema NOVAC

24.11. i 25.11. Beograd 
od 11h do 18h sa kracim pauzama i pauzom za ručak

U svojoj dugogodišnjoj praksi cesti su klijenti one osobe koje zele da imaju vise novca. Znaju da zaslužuju vise, dali su sve od sebe ali rezultata nema! Umesto očaja, poraza, izabrali su da probaju jos nesto, tehniku GUMICA

Sta je GUMICA?

Simoblika govori da je rec o brisanju, ali šta brišemo tokom radionice?
Da li je zaista dovoljno samo obristati uverenja i ziveti zivot sa vise novca?
Koja su to uverenja tacno?!

Mi imamo moc da balansiramo svesni nivo, da upravljamo njime! Jel tako?! E pa razocaracu vas NIJE TAKO. U 99% slucaja nasa podsvest kreira nas izbor, i vraca nas u zonu sigurnog!
Svesni nivo u tehnici GUMICA bice nam samo pocetna tacka da zakoracimo u svet nase podsvesti! Idemo u nas um da istarazimo, osvestimo i ocistimo nasa licna uverenja!

Sta radimo?! delic koji ce se raditi

GUMICA je spoj vise disciplina za koje se provereno zna da daju rezultate. Vas ne treba da zanima koje tehnike- discipline radimo, vec citajuci sve ovo pitajte sebe DA LI VAM JE OVO MOZE BITI OD KORISTI, DA LI VAM OVA RADIONICA MOZE POMOCI DA ZIVITE ZIVOT SA VISE NOVCA, DA LI ZELITE DA NAUČITE KAKO DA ZAISTA OSLOBODITE SEBE NEPOTREBNIH UVERENJA I BLOKADA!
Gumica je 100% delotvorna. ODMAH mozete jasno videti i osetiti rezultate rada! Takodje GUMICA nastavlja sa radom na podsvesnom nivou u narednom periodu ( dva meseca)!

Godine iskustva, znanja dovele su me tu gde jesam u svom izobilju!!! A vi gde ste? Da li ste srecni tu gde jeste, ili ZNATE da to sve moze bolje?!

Radeci sa drugima otkrila sam da kada je reč o novcu zapravo nikada nije rec samo o novcu!!!!
Radi se zapravo o nama, radi se zapravo o tome sta mislimo, sta osecamo o sebi o drugima, o tome sta je za nas dobro!

Zato vas pozivam na izuzetnu radionicu gde ste vi sami ucesnici i treneri da jednom zauvek postanemo slobodni. Naucite sebe jednostavne principe koje daju rezultate!

Za radionicu TRI KORAKA DO USPEHA neophodno je da se prijavite na 0605000933 da odgovorite na neka pitanja kako bi na radionici uskocili u dublji deo vase podsvesti! Zapravo radionica krece vasim pozivanjem!

Cena za oba dana je 6000 din.
Sve prijave do 21.11. ostvaruju popust, cena radionice je 4500 din. procitajte do kraja mozda ste vi potencijalni dobitnik 🍀

Svaki ucesnik radionice na poklon dobija i MAGIČNU VODICU ZA NOVAC, energizovana vodica napravljena od bilja sa nasih prostora za koje se veruje i zna da donosi prosperitet!
Stotine korisnika su zadovoljni promenama koje su usledile na novcanom planu! Fb grupa Magična vodica za…. posetite je!
Takodje dobicete i jasne individualne zadatke za samostalan kucni rad na sebi!

Svaki ucesnik dobija i online individualnu konsultaciju na temu novca. Razlog tome je proces koji ce se odvijati i nakon radionice.
Necu vas ostaviti da razmisljate, ja cu biti tu za vas i kada taj sledeci korak usledi! Ovo je timski rad!

💥Zelim nagraditi hrabra srca i dobre duse. To su samohrane majke koje brinu samostalno o svojoj porodici!
💥 Zato vas molim da podelite ovaj post, tagujte prijatelje za koje mislite da im je ova radionica moze biti od koristi. Nase malo nekome moze biti od velike koristi

Da li ste intuitivno dobili odgovore na predjašnja pitanja?! Ja vas ne pozivam ja vas pitam, da li mislite da je ovo za vas?! Ako jeste nazovite 0605000933 🍀

Autor i voditelj radionice: Lidija Grujic, osoba kojoj mozete verovati, ovom prilikom ne poziva se na zvanja ( sta je) vec ko je! Dobro dosli🍀

fb page: Lidija Grujić, Holistic Life Coach

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *