RADIONICA: “OKRENI NOVI LIST” by Lidija Grujić

Dragi svi, u čast proleću i ljubavi koju nesebično delimo pozivam vas na promotivnu radionicu
“OKRENI NOVI LIST”

Radionica je o musko ženskim odnosima i kako naći idealnog emotivnog partnera! Vreme je za ljubav!

Saznaćemo da li zaista postoji idealani partner
kako ga prepoznati, kakvi mi sami treba da budemo ako želimo idealnu ljubav. Koja nas uverenja sprečavaju da uzivamo u partnerskoj vezi, i najznačajnije po kom modelu biramo partnere!

COACHING MAGAZIN generalni sponzor radionice! www.coachingmagazin.rs

Radionica je besplatna, broj mesta je ograničen te se odmah prijavite u inbox ili na 0605000933 i rezervišite svoje mesto! Voditelj radionice Lidija Grujić, autor Holistic Coachinga i knjige “Kako naći idealnog emotivnog partnera”!

Mesto i vreme: Novi Beograd, YBC. 19.03 nedelja od 18h

specijalna iznenadjenja…. ponesite osmeh, dobru volju i otvorite svoje srce jer ljubav stiže!

Fb page: Holistic Life Coach-Lidija Grujić

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *