Radionica: KLJUČ JE U TVOJIM RUKAMA

U toku je prijava za jednu, dve ili ceo paket radionica.

Radionica “Od želje do cilja” je edukativna, a ostale tri su rad na sebi i sa sobom.
Radionica “Od želje do cilja” će Vas osposobiti da lako doprete do najdubljeg dela sebe. Savladaćete tehnike postavljanja ciljeva i građenja puta za ostvarenje cilja.
Uz stečeno znanje i asistenciju trenera, na radionicama “Moj posao i karijera”, “Ja, drugi i moj odnos sa njima” i ” Ljubav i ja” ćete otklanjati sopstvene dileme, postavljati lične ciljeve i rešavati kojim putem ćete najsigurnije stići do cilja.

COACHING MAGAZIN

Svetlana Blagojević, joga instruktor i personal progress coach autor je vežbanke Self Coaching kao i mnogobrojinih interaktivnih  radionica.

Fb: Svetlana Blagojević- Biti svoj

tel: 065 84 44 584
email: svetlana@lifecoach.co.com

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *