RADIONICA: DEFINIŠITE SVOJE CILJEVE

Obzirom da se bliži kraj godine i da je to vreme kada sumiramo godinu koja je na izmaku i planiramo predstojeću. Vreme koje se sviđa onima koji su ostvarili svoje ciljeve i imaju vizije za period koji dolazi pa postavljaju nove ciljeve. I malo manje sviđa onima koji nisu ostvarili svoje ciljeve i samim tim i nemaju jasnu viziju za budućnost.

Jedina razlika između ove dve grupe ljudi je u tome što je grupa koja je došla do svojih ciljeva jasno definisala šta želi i radila svaki pijedinačni korak koji vodi do cilja.

Zato ukoliko želite da jasno definišete svoje ciljeve za naredni period dođite u subotu 10.12.2016. u 18 časova ul. Zmaj Jovina 18 Žabalj na besplatnu radionicu gde ćemo definisati ciljeve i napraviti konkretne korake kako doći do njih.

Svoje učešće možete prijaviti klikom na link: PRIJAVA

Marina Zlokolica, Holistic Life Coach i praktičar Rekonektivnog isceljivanja

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *