PSIHOLOGIJA LAGANJA više od treninga

Da li me laže ili govori istinu? Kako mogu da znam šta je istina mog sagovornika?

Sigurna sam da ste više puta bili u istoj ili sličnoj situaciji. Zašto nam je bitno da znamo ISTINU? Psiholozi kažu da podsvesno žudimo za istinom i da svesno i nesvesno činimo sve da je saznamo kako bi osetili olakšanje i stavili tačku. Istina ne mora uvek da nam se svidi, najčešće nam se i ne sviđa ono što čujemo ili vidimo, ali naša unutrašnja potreba za mirom nas navodi da idemo do kraja, bez obzira sa čim ćemo se susresti!

coaching magazin

Čitanje neverbalnih signala omogućava nam da zaključimo da li naš sagovornik govori istinu! Gde možete bolje naučiti kako detektovati neverbalne signale no na treningu Psihologija Laganja- detekcija laži i neverbalna komunikacija.

” Na treningu Psihologija laganja- detekcija laži i neverbalna komunikacija nećete naučiti kako da uhvatite laž, već naučićete kako da detektujete signale koje sagovornik upućuje tokom komunikacije”!

Stručni predavači Mirko Zorić i Boris Đurović napravili su fantastičan trening koji ne samo da informativno daje znanje već i praktično. Nije ih za kriviti, jer iza njih su godine rada, prakse i predavanja u ovoj i sličnim oblastima.

 

UTISCI POLAZNIKA TRENINGA

” Trening Psihologija laganja – detekcija laži i neverbalna komunikacija pruža mnogo korisnih alata za primenu u svakodnevnom životu, posebno u poslu i radu sa klijentima. Nekad je potrebno doneti važnu poslovnu odluku, a sa stečenim već na osnovnom nivou sada sa mnogo većom sigurnošću mogu da prepoznam da li je sagovornik/partner pouzdan, što olakšava donošenje odluke vezano za dalje korake. Treneri Mirko i Boris imaju posebno interesantan pristup obuci, tako da se znanja usvajaju sa lakoćom i kao kroz igru. Kada se govori ili piše o neverbalnoj komunikaciji, najčešće se uobičajeni signali tumače van konteksta, a na ovoj obuci se primenjuje celovit, holistički pristup tumačenju neverbalnih signala kombinovanih sa onim što se izgovara. Prezadovoljna sam onim što sam čula i doživla tokom dva dana osnovne obuke i radujem se ponovnom viđenju na naprednom nivou”. Verica D.

“Malo je reči da sam oduševljena treningom, svaki primer potkrepljen je praktičnim delom što govori da su Mirko i Boris napravili trening koji više nego praktičan i koristan”. Jelena

coaching magazin

“Sa treninga odlazim sa znanjem koje mogu da primenjujem kako na poslu tako i u privatnom životu. Sve moje predrasude o neverbalnoj komunikaciji su se raspršile. Sada znam da je neverbalna komunikacija mnogo više od onog dela gde gleda moj sagovornik”! Maja

“Moj posao zahteva procenu osoba, ovaj trening mi je pružio znanje koje će mi koristiti u poslovnim odlukama”.  Nenad

” Zaista odličan trening i stručni predavači. Trening preporučujem svima kao jedno novo i odlično iskustvo koje je odmah primenjivo u praksi”. Vlasta

Vreme i mesto novih treninga Psiholigija laganja i neverbalna komunikacija:

Novi Sad: 10. 12. 17. 19. maj

Sarajevo: 14. i 15 maj

Ljubljana: 11.06. 2016

Beograd: kraj avgusta, početak septembra

Za dodatne informacije kliknite na link Psihologija Laganja i neverbalna komunikacija

FB page: Psihologija laganja

www.psihologijalaganja.rs

 

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *