PRVI HIPNOTERAPEUTSKI KAMP

Čanj, Crna Gora od 22.08 do 31.08-POPUNJENO

PRIJAVE ZA SEPTEMBAR

Poštovani prijatelji, pođite sa nama na letovanje i vratite se kao potpuno nova osoba! Iskoristite priliku da se odmarate na moru, a ujedno kroz naše hipnoterapeutske seanse potpuno preokrenete svoj život!

Nudimo vam totalni reprogram, potpuni preobražaj i vraćanje sopstvene snage i energije – sve u jednom paketu: deset dana (devet noćenja) u Čanju, Crna Gora, u dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima na bazi polupansiona, deset hipnoterapeutskih seansi (osam grupnih i dve pojedinačne), potpuno oslobađanje od uticaja trauma, strahova i drugih loših iskustava na vaš život, potpuno podizanje samopouzdanja, samopoštovanja i samouverenosti i tako dalje.

Cena paketa do 05.07. iznosi samo 370 EUR (paket ne obuhvata prevoz).

Za sve informacije i prijave posetite stranicu: http://nlp-hipnoza.com/hipnoterapeutski-kamp.html

 

Obuku vodi Marijo Kržic, Hipnoterapeut

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *