PRODAVNICA ISTINE: BOJANA BLAŽEVIĆ

Inspiracija za knjigu:

Inspiracija su bile duboke, korjenite životne promjene koje sam odabrala i koje su me odabrale. Pisanje je takođe „moranje duše“ , ali ono lijepo moranje iz kojeg sazrijevam.Istina je da sam prvo pisala poeziju i ona je još dublja, sirovija i intimnija od tekstova, ali tajming je odabrao da za sada zadržim za sebe prve pjesme a podijelim  tekstove.

Opis knjige:

Prodavnica istine je priča žene o potrazi za izgubljenim dijelovima svoje duše. U tamni bunar te potrage nas gurne nezadovoljstvo, bolesti i truli odnosi. Psiha žene oduvijek vapi da pronađe svoje kosti, ali samo jačina strastvene želje za znanjem može da nas ščepa za kosu i natjera da krenemo u potragu, sa kartom u jednom pravcu.

Dubina ili dosada? Istina ili zadovoljstvo? Ljubav ili moć? Čega si gladna? I da li samo oni koji tragaju mogu da pronađu blago? Prodavnica istine ima odgovore na pitanja. Prošetaj unutra, razgledaj. Istina je bliže nego što misliš.

Predgovor by Žana Poliakov

Bojana Blažević je strastveno okrenuta prema različitim stranama koje mogu da se prebroje prstima jedne ruke: instruktorica joge za odrasle i djecu, predavačica životnih vještina, savjetnica za lični razvoj i autorica knjige “Prodavnica istine”.

Nakon svog dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u fabrici marketinga, ova menadžerica naopačke i buntovna sljedbenica “think different” filozofije, napokon je shvatila – njen fokus  su ljudi i emocije. Vodeći se dubokim uvjerenjem da je svijetu potreban dar koji svako od nas nosi u sebi, poslušala je svoj životni poziv (dharmu):Oslobađanje ljudskih potencijala i transformacija.

Vještine potrebne da se ovaj dar sprovede u djelo stekla je na NLP institutu u Beogradu, gdje je naučila fascinicirajuće alate NLP  metodologije ličnog uspjeha (Neuro Lingvističko Programiranje) i to od najboljih na tom polju – Slavica Squire, Dragoljub Matić, Charles Faulkner, Keith Fail itd. Nakon završene edukacije, Bojana kreira autentične radionice i časove kojima vodi i podržava osobe kroz proces transformacije i oslobađanja ličnog potencijala.

Svakodnevno sprema i vodi časove flow joge u Životnom ateljeu koji su spoj svog do sada naučenog i proživljenog na polju duhovnog i ličnog rasta. U svoj rad ne unosi samo znanje, već cijelu sebe. Njena najveća strast je pisanje. Piše da bi mogla da diše i njen život je savršena kolekcija lekcija koje će da zapiše.

Životni atelje, blog 

Klikom na link posetite fb page Coaching Magazine i osvojite knjigu ” Prodavnica istine” autora Bojane Blaževic

text: Coaching Magazine & Bojana Blažević

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *