PORTALIBRIS PREPORUČUJE KNJIGE ZA LETO

 

“TRI HLEBA NASUŠNA” SLAVICA MASTIKOSA

Slavica Mastikosa je spisateljica sa nizom romana iza sebe, učesnik je stranih sajmova kao što su Sajam knjiga u Frankfurtu na Majni, Sajam u Parizu itd. Od nedavno je u redovima Portalibrisovih autora.

Roman „Tri hleba nasušna” koji se može svrstati među porodične storije, životne drame, tople romane za dame namenjen je svim ljubiteljima pravih životnih priča i podseća čitaoce razlogu što književnost zapravo postoji: da oplemeni, sačuva od zaborava, nagoni nas da osećamo I saosećamo. Priča o porodičnim odnosima, tragedijama, srećnim sudbinskim susretima, sve to  u istorijskom vrtlogu. Tema intimna koliko I opšta.  Priča o tri hleba koja povezuju svakog čoveka sa savojim precima I potomcima, izmamiće osmehe ali I suze. Reizdanje ovog naslova (3.izdanje) realizivano je na zahtev čitalaca u istom trenutku kada se pojavjuje I svojevrsni nastavak, knjiga „Tri hleba nasušna na polici vremena”.

posetite online knjižaru www.portalibris.rs 

Posetite našu zvaničnu facebook stranu Coaching Magazine i osvojite knjigu klikom na link

ostali textovi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *