PODESI JEDRA – Feng Shui priručnik

Knjiga PODESI JEDRA – Feng Shui priručnik, će Vas uvesti u realan svet, i ukazati Vam na domet ove nauke, kao i na to šta Feng Shui nije! Želim, na prvom mestu da uozbiljim priču o Feng Shuiju. Previše je u javnosti bilo tekstova i priče o postavljanju figurica, površnom i uopštenom pristupu ovoj temi – to ne deluje! Zato je ugled ove nauke i narušen, ne samo kod nas već generalno. Ovom knjigom ću pomeriti granice, kako bi publika shvatila da je ovo nauka, a ne zabava.

Predavanja i knjige u smislu “sve vi to možete sami” nisu moja preporuka. Vreme Klasičnog Feng Shuija tek dolazi. Mali doprinos da se shvati na pravi način, i napravi razlika između POP Feng Shuija i Klasičnog je upravo ova knjiga!

U Feng Shui praksi, svaki slučaj je jedinstven, kao otisak prsta, i ima mnogo nijansi sive.

Gordana Šutanovac, Feng Shui Majstor i konsultant

Izvod iz recenzije

„Ovo je jedna od onih knjiga za koju ćete lako shvatiti da je neophhodno imati je kraj sebe čitavog svog života. To je sveobuhvatan feng shui praktikum, napisan iz pera spisateljice koja je gotovo dve decenije provela u traganju za odgovorima. Knjiga konačno raskrinkava šta je to zaista feng shui, ali i sve ono što on nije. Pitanje koje je dugo na ovim prostorima ostalo bez odgovora. Ovo je knjiga za sve one, koji su se na ovaj ili onaj način interesovali za ovu drevnu veštinu, ali o tome nisu imali koga da pitaju.“

 (Izvod iz recenzije, Biserka Jakovljević, psihoterapeut i publicista)

 Knjigu PODESI JEDRA,
možete kupiti u knjižari GRIFON doo, Cara Dušana 86, Beograd (u knjižari preko puta crkve Nevski na Dorćolu)

Knjiga PODESI JEDRA u prodaji u Beču
u knjizari “MI” ,
adresa: Burggasse 84, 1070 Wien
tel; 015246399

Knjiga PODESI JEDRA u prodaji u Jagodini,
u knjižari “TIL”, u glavnoj ulici

Knjigu možete poručiti na tel: 061 68 91 708
ili na mail: goca.fengsui@gmail.com

Rekli su o knjizi

Gordana Šutanovac

Rad, i veliko iskustvo stečeno u javnim nastupima mnogih inostranih i domaćih brendova na sajmovima mode, bankarstva, građevinarstva, poljoprivrede. Korak napred u dizajnu elemenata za izlaganje i prezentaciju na štandovima. Učestvovala je pri postavci najveće međunarodne izložbe savremene umetnosti u Srbiji –  “Oktobarskog salona”. Zlatna medalja Nikole Tesle za projekat malog patenta na temu “Lutka za dekoraciju izloga”.

Aktivna u javnom prezentovanju, razvoju i unapređenju ove oblasti
Objavila je brojne članke o Feng Shuiju i popularisala ovu nauku u nastupima na nacionalnim televizijama, kao i na predavanjima u Srbiji.

Dizajnirala je enterijere stanova, kuća i poslovnih prostora. Majstor, konsultant i predavač Feng Shui tehnike. Saradnik i moderator više sajtova koji se bave ovom temom. Praktikant sa višedecenijskim iskustvom u radu Feng Shui projekata. Sertifikovani Feng Shui praktičar, Majstorsko pismo.

Pisac knjige PODESI JEDRA Feng Shui priručnik. Knjiga pravi razliku između Klasičnog i modernog, POP Feng Shuija. Trenutno završava pisanje druge knjige „Arhitektura i Feng Shui” sa primerima iz prakse.

Živi i radi  u Beogradu.

Kontakt:

goca.fengsui@gmail.com

www.vrilfengsui.com

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.