PEAT METODA KOJA OSLOBOĐA LIČNI POTENCIJAL

Energetsko-spiritualna metoda Duboki PEAT je delo našeg proslavljenog psihologa Živorada Mihajlovića Slavinskog. PEAT na efikasan način integriše naš nesvesni sadržaj, tj. integriše naša negativna stanja i reakcije. Ta stanja imamo kad zadamo cilj a u konfliktu smo sa istim.                                                                   

 water-1759703_640

U Dubokom PEAT-u mi ne plivamo nego ronimo. Nema priče i razvodnjavanja, već ronimo sve do polariteta, na kratko se zadržavamo na svakom sloju. Svi smo nosioci jednog para Licnih kodova i mnostva drugih polariteta. Nisu svi polariteti istog intenziteta. Polariteti su apstraktne ideje, na koje iskustveno slažemo mnogo sadržaja i iskustva, što mi u procesu integrišemo, neutrališemo. No polariteti ostaju kao potencijal mogućnosti. Nema više prinudne psihološke klackalice.                             

coaching magazin
Mirjana Mandić

 Licni kodovi (Primordijalni polaritet) nose u tom smislu najviše naboja i zato prvi izlaze. Dok čovek ne integrise Lični kod ne može emocionalno i psihološki da bude slobodno biće, jer to je njegov osnovno problem, koji ga ometa na različite strane i ponavlja životne greške.                      

 

 

procesor Dubokog PEAT-a Mirjana Mandić    

Facebook                                     

Email:mirjanamandic63@gmail.com                                                           

Skype: mirjana.mandic.63                                                                               

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *