Otkrite svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu sa Jasminom Kovačev

Otkrite svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu sa Jasminom Kovačev 23.-24. septembra 2017. u Beogradu

SVETLOST VAS ZOVE, POKRENITE SE /EKSLUZIVNA PONUDA/

Da li ste potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, šta je ono sto vam ne dozvoljava da živite život punim plućima?

Tokom dva cela dana, postaćete svesni  da vas nešto blokira,spoznati najbitnije svoje blokade i dobiti jasnoću gde ste i kako dalje do rešenja najkraćim putem bez magičnog stapića.

Da bi postigli obilje, zdravlje i uspeh, neminovan je rad na sebi i bićete spremani za rad na blokadama. Kako bismo ovo približili što široj javnosti uradili smo nesto bez presedana –ponuda koja se oberučke prihvata. Cene po kojim vam se omogućava pohađanje su samo delić stvarne vrednosti ovakvog programa.

Samo  1.900,00 po polazniku za dva dana izuzetnog programa PRIJAVA na 063 1608116 

Ako ne napravite prvi korak sada i zgrabite izuzetnu priliku, kada će biti vreme za njega?

POZOVITE JOŠ DANAS 063 1608116 OBEZBEDITE VAŠE MESTO

Резултат слика за fotografije ljudi na steni

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *