OSLOBODITE POTISNUTE EMOCIJE VEŽBOM

Većina praktičnih vežbi u coachingu ili nekim sličnim disciplinama koje imaju za cilj  da nas suoče sa činjenicama, dovedu do nas cilja ili izvuku nešto duboko potisnuto počinju sa „ napišite svoja osećanja, šta se govori/lo , šta želite, šta je za vas idealno, šta vam smeta…. i slično”.

Da li i vi spadate u onu grupu ljudi koji kažu; „ Šta imam od toga što ću napisati, hoću konkretno rešenje za moju situaciju“!

Ovo je vrlo konkretno ukoliko pravilno sledite uputstva!

Mi živimo u materijalnom svetu i potrebno nam je da zadovoljimo naš fizički nivo, što znači da stvari vidimo, osetimo i doživimo. Kada napišemo svoje želje, osećanja, ciljeve, poteškoće, mi ih tada vidimo i suočavamo se sa njima. Kroz to se automatski bude i izvlače iz našeg uma sva sećanja vezana za trenutno stanje u kojem se nalazimo.

Tako se suočavamo sami sa sobom, sa svojim strahovima, mislima, osećanjima, obrascima po kojima živimo i sa svim onim što nas čini onakvima kakvi danas jesmo i sa onima što nas je dovelo tu gde danas jesmo. Jer dok smo na nivou da samo razmišljamo, naš mozak radi veoma brzo i mi sa vrlo često ne bi ni sećali šta smo prvo rekli a kada je sve na papiru imamo jednu sliku. Početak i kraj!

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Želite promene na EMOTIVNOM, POSLOVNOM, FINANSIJSKOM, POLJU LIČNOG RAZVOJA ili nekom drugom životnom segmentu, tražite za vas najbolji način da dođete do željenog?

Holistic life coaching je odličan alat da osvestimo nesvesno i verbalizujemo željeno. I daje konkretne korake kako da dođemo do željenog.

Pozivam vas da upoznate moć Holistic life coaching – a na delu i rezervišete svoje mesto za BESPLATNE konsultacije. Rad je online ili uživo a konsultacije traju 60 min. Svi učesnici BESPLATNIH Holistic life coaching konsultacija ostvaruju popust na zakazane naredne konsultacije.

Svoj termin za BESPLATNE Holistic life coaching konsultacije možete zakazati tokom oktobra na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili pišite u inbox.

Holistic Life Coaching konsultacije obavlja Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & praktičar Rekonektivnog isceljivanja.

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.