ODGOVORI NA VAŠA PITANJA

Dragi čitaoci Coaching Magazina, drago nam je da ste prepoznali našu osnovnu i jedinu misiju, ŽIVIMO ZDRAVO, USPEŠNO I SREĆNO!

Hvala što nas čitate, predlažete teme i postavljate pitanja vama važna.Tim Holistic Life Coacheva koji uredjuju magazin davaće odgovore na sva vaša pitanja, budite slobodni i pišite nam, office@coachingmagazin.rs

 

Koliko treba vremena da se steknu nova pozitivna uverenja?

Ivana M.

Draga Ivana, kako su uverenja naša istina o nama, drugima i životu vreme potrebno da se steknu nova uverenja zavisi od Vaše istinske spremnosti i posvećenosti toj promeni. Ja Vam mogu ponuditi par koraka , kao samopomoć: Precizno definišite koje uverenje želite da promenite, Zapišite razloge koji su Vas držali u tom uverenje, Pronadjite činjenice koje govore suprotno Vašem uverenju, Pronadjite alternativno uvernje, Napravite spisak svega što će se pozitvno promeniti u Vašem životu sa promenom uverenja. Napravite akcioni plan za narednih mesec dana-šta ćete raditi i govoriti prateći uverenja koje želite da izgradite, Zapisujte svaki dan rezultate. Nagrada za trud, strpljenje je neprocenjiva. Ako Vam je potrebna dodatna pomoć i stimulacija, pozovite svog Holistic Life Coacha.

Odgovaor dala – Svetlana Blagojević, Holistic Life Coach

 

Voleo bih da nadjem svoj mir. Bavim se jako stresnim poslom. Imate neki savet

Nenad K.

Dragi Nenade,

Za početak bi trebalo da sebi postavite pitanje i date odgovor šta tačno na poslu izaziva najveći stres kod Vas – da li je to previše zadataka koje ne možete da odradite u zadatim rokovima, nedostatak adekvatnih obuka za posao koji obavljate, problemi u komunikaciji sa kolegama ili rukovodiocima, nemogućnost uspostavljanja balansa između profesionalnog i privatnog života ili nešto sasvim drugo? Nakon pronalaženja uzroka Vašeg stresa, sledeći korak je postavljanje cilja – kako bi trebalo da izgleda Vaš posao bez stresa i mir koji priželjkujete. Zatim možete sami ili uz pomoć Holistic Life Coach-a da napišete i konačno preduzmete potrebne aktivnosti kako bi ostvarili svoj cilj. Holistic Life Coach Vam može pomoći kako u delu postavljanja cilja, tako i u praćenju dogovorenih aktivnosti i predlogu posebnih tehnika za uspešnije ostvarenje cilja.

 

Odgovor dala, Verica Dugan, Holistic Life Coach

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *