OBUKA ZA HOLISTIC LIFE COACHA -INTRA

26.01.2018 počinje obuka za Holistic Life Coacha- INTRA uzivo u Beogradu!

Obuka traje šest meseci, princip rada dva puta mesecno. Obuka je namenjena osobama koje zele da se profesionalno bave Holistic Coachingom u radu sa klijentima!

Prijavite se na besplatni intervju, proverite da li je ovo zvanje za vas! Obuka nije otvorenog tipa! Informisite se na: 0605000933 Viber i Skype id: lidija.lifecoach

Obuka je praktična, poseduje metodologiju rada. Tokom obuke sticemo znanje za rad sa klijentima. Svo znanje primenjujemo na svom licnom rastu i razvoju, na licnim ciljevima. Upoznajemo moc Holistic Coachinga!

Holisticki pristup u coachingu daje odlicne rezultate, proces rada implementira se kroz sva tri nivoa (mentalni, energetski i fizicki) sto daje trajnu promenu.

Holistic Coaching INTRA nije posao, to je stil zivota koji se živi!

Ako zelite odlicne rezultate, postignute ciljeve, zdrav, radostan i uspesan život Holistic Coaching INTRA je preporuka za vas.
Coaching je pravac koji nastao iz Pozitvne psihologije dok holistički pristup objašnjava i vodi kroz energetski pristup. Daje objasnjenje kako funkcionišemo. Um i telo deo su jedne celine, skladnost ovog sistema daje rast i razvoj kroz radost!

Za prijave tokom decembra sledi popust. Rad je u srednjoj grupi. Prijavite se odmah!

Sav materijal je obezbedjen kao i plan profesionalnog afirmisanja!

Neke od lekcija:
– aktiviranje urodjenih resursa
– oblici komunikacije
– rad na ciljevima
– emocije i uvrenja
– Holistic Coaching tehnike za rad sa klijentima
– praktican rad: Holistic Coaching konsultacije

Kolege Holistic Life Coachevi INTRA po zavrsetku obuke dobijaju:

– sertifikat
– gratis superviziju u narednih 12 meseci
– pomoc u afirmaciji
– mogucnost pisanja za www.coachingmagazin.rs
– prostor za rad
– mogucnost daljeg usavrsavanja
– obuku za asistenta (po proceni)
– saradnju
– članstvoamericke coaching asocijacije
– priajteljstvo i podrsku

Obuku vodi Holistic life coach- Lidija Grujić autor Holistic Coachinga INTRA. Savetovanjem se bavi dvadeste godina. Autor je mnogih interaktivnih radionica. Saradjuje sa pojedincima i kompanijama. Vise nawww.lifecoach.in.rs

Iskoristite popust za rane prijave…informisite se! 0605000933

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *