NEKA OBRVE PROMENE VAŠ IZGLED LICA

Dosadilo vam je da stalno docrtavate obrve? Čak i kada ih nacrtate ne izgledaju dobro i brzo se obrišu? HAIR BEAUTY HOUSE ima rešenje: Japansku tehniku iscrtavanja obrva!

Šta je japansko iscrtavanje obrva?

Japansko iscrtavanje obrva predstavlja ubrizgavanja pigmenta (boje) u dermalni sloj kože. To je jedna vrsta tetoviranja- odnosno estetski zahvat polu-permanentne šminke. Postiže se potpuno prirodan izgled obrva. Generalno, rezultati su odlični. Perfektan izgled se postiže nakon prve korekcije koja se obavlja nakon četvrte nedelje od prvog zahvata.

Da li se „Japanske obrve“ mogu skinuti?

 

Pigment će biti mnogo tamniji nakon prvog zahvata, u poređenju sa krajnjim rezultatom. U prvih 7 dana pigment svetli 40-50%. Tada obrve postižu prirodan izgled. Sam pigment je polu-permanentan i on će vremenom nestajati. Ukoliko se korekcija ne bude radila na godišnjem nivou maksimalno trajanje pigmenta u koži je od 6 meseci do 2 godine.

Ne dozvolite da vas prevare!

Svi instrumenti koji se koriste u samom zahvatu moraju biti sterilisani, fabrički zapakovani i otvoreni ispred vas. Svi instrumenti nakon tretmana moraju biti uništeni.

Da li je zahvat bolan?

U salonu HAIR BEAUTY HOUSE koristimo smešu najjačih lokalnih anestetika u kremi i zahvat je potpuno bezbolan.

Kako negovati obrve nakon tretmana?

Pažljiva nega nakon zahvata kod kuće je veoma važna za duži opstanak savršenih obrva. Treba aplicirati odgovarajuću mast koju vam kozmetičar preporuči. Ne smeju se koristiti odstranjivači šminke, osim PH neutralnih sapuna.

Prva korekcija nakon četiri nedelje u našem salonu je BESPLATNA.

Keš/kartica?

Više ne morate da brinete da li ste sa sobom poneli dovoljno novca. Nema više trčanja do bankomata. U našem salonu možete izvršiti plaćanje i putem VISA, MAESTRO, MASTER i DINA platnih i kreditnih kartica.

Vaš HAIR BEAUTY HOUSE

Vladimir Popov, Professional International Stylist

Fb page: Hair Beauty House

Youtobe kanal: Hair Beauty House

ostali textovi

photo: Hair Beauty House

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *