NEDELJNI HOROSKOP: SATURN VAM PORUČUJE

Retrogradni Saturn vas pozdravlja i podseća

Tradicionalno, Saturn je planeta koja naplaćuje dugove. O ne, to ne znači da je Saturn loš ( kako ga nepravedno optužuju). To samo znači da svako dobija ono što mu pripada. Nevolja nastaje, kad odbijamo da se promenimo. Kada se toliko čvrsto uhvatimo za ideju da nešto moramo, on postaje veoma grub.

 coaching magazine

Prvo će nas Saturn blago lupnuti po prstima: “Nemoj to, nije tvoje.”.Možemo poslušati, ali i ne moramo Ako se sinhronizujemo sa lekcijama Saturna, put je možda težak, ali je svakako oslobadjajući. To je deo kad Saturn kaže: “Sa ove strane straha je lakše”.

Medjutim ljudska priroda je puna strahova različite vrste i vrlo često umesto napredka bira držanje za staro. “To je je poznato”, kaže naše biće, a samim tim i sigurno. “E pa nije”, kaže Saturn i drugi put udari jače. Pusti, viče Saturn, nije tvoje. A čovek drži. Što se više držimo za šablone koji nas ograničavaju  Saturn jače udara. I tu nastaje problem i proglašavanje Saturna lošim. Ne, nije on loš, samo smo mi veoma, veoma tvrdoglavi ( i pomalo mazohisti )

 SATURN TRAŽI NOVINE

Saturn u Strelcu ( od septembra 2015. do decembra 2017), traži promene. Traži slobodu izbora, legalitet, pravdu. Najviša dobra za svakog od nas. Što smo lagili, lagili smo, sebe ili druge nije važno. Vreme je da se preuzme odgovornost za postupke i krene sa istinom. Oni koji su prihvatili takav put, osećaju olakšanje. Slobodu misli i dela. I imaju ogroman osmeh, posle puno vremena. Oni koji nisu prihvatili i dalje se vrte u začaranom krugu krivnje i uvrede.

COACHING MAGAZIN

Krenuo je retrogradnim hodom u aprilu i tako će biti  do avgusta 2017.

ŠTA NAM DONOSI NAREDNI PERIOD? 

april-avgust

 Imam za Vas i lepu i ne baš lepu vest.

Loša vestje da sve što ste zabašurili i niste isterali na čistac od decembra 2016. ponovo dolazi na razmatranje. Ponovo procenite situaciju i ovoga puta secite do zdravog, nema nazad!

Dobra vest: Ako ste krenuli u promene, sada ćete čestitati sebi na akciji. Udahnite sa olakšanjem i završite zapoceto.

Saturn vraćajući se govori o dugovima koje nismo platili. O putevima, koje nismo izabrali, drzeći se starih šablona. I neće dozvoliti da se na tome ostane, promena je neminovna. Posebno za one koji imaju lične planete na 27*, 26*, 25*, 24*, 23*, 22* i 21* Strelca ( oseti se nekoliko stepeni pre i posle )

Retrogradni hod Saturna preko devetog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, najmanje Blizanci, Rakovi, Lavovi i Ovnovi ( o njima drugi put). Najviše to ce biti Strelčevi, Jarčevi, Vodolije i Vage.

STRELAC ( ovo podrazumeva i one koji imaju  na ovim stepenima ASC i Mesec )

Dragi Strelčevi, ponovo sukob sa autoritetima, jer niste rekli jedno odlučno ne! Uzimaju Vas zdravo za gotovo i to Vam smeta. Nemojte počinjati nove poslove. Ne možete da se fokusirate i to može da doprinese lošim izborima.

JARAC ( ovo podrazumeva i one koji imaju  na ovim stepenima ASC i Mesec )

Partnerski odnosi biće ugroženi Vašom potrebom za kontrolom i krutim pravilima. Pokušajte da se opustite i malo uživate, partner želi Vaš osmeh.

VODOLIJE ( ovo podrazumeva i one koji imaju  na ovim stepenima ASC i Mesec )

Ponovo ste sami što odlaže neke ideje. Ipak Vam je potrebna pomoć za akciju. Naoružajte se strpljenjem i sašekajte pomoć ( može potrajati ).

VAGE ( ovo podrazumeva i one koji imaju  na ovim stepenima ASC i Mesec )

Drage moje Vage, prošlost Vam se upliće, pa nastaju problemi u ljubavi. Pokušajte da se izborite sa strahovima iz prošlosti i dajte partneru šansu. Možda se isplati …

Poručite svoju natalnu kartu klikom na link 

coaching magazin

text: Vesna Grbić, astrolog

ostali textovi

Fb stranica: Astroskitnica

Blog: Astroskitnica

Twitter: Astroskitnica

http://tramp-universe.tumblr.com

Gif made by Vesna Grbić

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.