NAUČITE NEVERBALNU KOMUNIKACIJU: PSIHOLOGIJA LAGANJA 

Savet: Koristite se neverbalnom komunikacijom kada birate trening iz neverbalne komunikacije!

Trening program “Psihologija laganja” je interaktivnog oblika i odvija se kroz stalnu komunikaciju između učesnika i trenera. Ne govorimo samo o prezentaciji različitih znanja kroz nekoliko slajdova već i o demonstraciji istih uživo.

Često ćete imati priliku da vidite trenera kako demonstrira kombinaciju različitih znanja sa nekim od učesnika treninga, što od prilike izgleda ovako:

“Vidite, kada sam malopre pomenuo važnost facijalne ekspresije, Vi ste rukom blago dodirnuli bradu, nakrivili glavu uz pomeranje mišića lica oko obrva (AU4) i oko očiju (AU7) što mi je poslužilo kao pouzdan znak da Vam je naslov privukao pažnju. Sada, dok Vam ovo govorim, prekinuli ste prethodno ponašanje uz blago iznenađenje, zatim je usledilo brzo pomeranje pogleda i mikro izraz nesigurnosti/blagog straha nakon čega dolazi subtilni izraz iskrenog zadovoljstva/razigranosti uz blago opuštanje mišića vilice i neginjanje ka meni usled zainteresovanosti za analizu koju Vam sada saopštavam.”

coaching magazin

Savet: Kada birate trening, edukaciju ili bilo koje drugo usavršavanje, dobro pogledajte da li osoba pred vama zaista vlada znanjem koje prezentuje. Jedno je naučiti napamet pasuse iz knjige, a sasvim drugo aktivno koristiti znanja kroz praksu.

Naglašavam da je poželjno da u toku naših treninga učesnici posmatraju i ponašanje, gestove, izraze lica trenera. Izuzetno je važno osvestiti neverbalnu stranu komunikacije kod svih učesnika, a ko je bolja meta za analizu nego trener koji ceo dan stoji pred vama.

Ukoliko u toku treninga kod mene primetite neke od “negativnih” signala koji ukazuju na nervozu, tremu ili nešto slično, biće mi i više nego drago da kažem: “Bravo! Odlično ste to primetili!” Nakon toga ćete verovatno uočiti izraz sreće/zadovoljstva jer učesnici polako startuju sa primenom novih alata.

U sklopu treninga se nalaze i brojne radionice, vežbe i analize slika i video zapisa javnih nastupa naših poznatih ličnosti. Svi učesnici odmah imaju priliku da testiraju nova znanja kroz veliki broj primera. Analiziramo i slučajeve iz prakse sa kojima su polaznici imali priliku da se susretnu kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

coaching magazin

Pored odgovora na sva pitanja u toku treninga, na raspolaganju stoji i naša online podrška gde svi sertifikovani polaznici mogu da nam se obrate za sva dodatna pitanja.

Tema detekcije laži i neverbalne komunikacije je od izuzetnog značaja za sve nas bez obzira na našu starost ili profesiju. Ukoliko mislite drugačije onda još uvek niste razgovarali sa osobom koja zaista vlada ovom vrstom znanja, te vas zato još jednom pozivam da nas kontaktirate i da nam pružite šansu da mi budemo njeni novi predstavnici.

U toku je prijava za trening Psihologija laganja ( PL1)  koji će se održati 9.04. i 10. 04. u Beogradu, više informacija možete dobiti klikom link: prijave za trening Psiholigija Laganja (PL1) 

PREDAVAČI:

coaching magazin

 

Mr. sci Boris Đurović, samostalni policijski inspektor. Trenutno na doktorskim studijama na Katedri za psihologiju ličnosti Univerziteta u Beogradu. Dugogodišnji poligrafski ispitivač MUP R. Srbije, Policijska uprava Novi Sad. U dosadašnjoj karijeri izvršio preko 1500 poligrafskih ispitivanja, na okolnosti krivičnih dela u rasponu od sitnih krađa do najtežih ubistava.

 

 

coaching magazin

 

Mirko Zorić, menadžer ljudskih resursa, praktičar transakcione analize i koautor edukativnog programa: Neverbalna komunikacija. Trener i vlasnik centra za edukaciju i konsalting „Seferini“ d.o.o.

 

 

 

 

 

E-mail: office@psihologijalaganja.rs

Telefon: 062/350-521

Adresa sajta: www.psihologijalaganja.rs

Adresa bloga: www.mirkoskop.com

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *