MUŠKARCI VOLE SAMOUVERENE ŽENE

Sigurna sam da ste do sada više puta čule da muškarci beže od „ jakih“ žena. Toliko često slušamo o tome da smo na kraju i poverovale u tu priču. Zbog toga često umanjujemo naše vrednosti, ne bi li bile dopadljive i izabrane. Medjutim ova priča će vas navesti da razmislite da li ćete i sledeći put umanjiti sebe pred nekim muškarcem.

 

ISKREN MUŠKARAC PRIČA SVOJU PRIČU

 Razlog njegove iskrenosti je momenat slabosti ili možda moja osmišnjena provokacija, nije bitno. Bitno je da se priča priča i to najiskrenija!

„Što zahtevnija žena, to je za mene veći izazov. Ne volim da se uplićem u vezu sa ženom koja nema JA, kojoj je sve ok što ponudim“!

Obožavam igru, ona glumi Čeličnu Lejdi, a ja moram naći pravu meru kako bi joj prišao, zaveo i uzeo. Taktika uvek postoji, iz dvadesetpet kombinacija kako joj prići, ja izvlaćim jednu onu pravu.

 

SVE JE U POGLEDU

Ne primetim ja samo lepotu, to je kako da ti kažem, stav, energija. Kada udje Čelična Lejdi imam utisak da na trenutak sve stane, utiša se galama kao da nastane tajac.Ona samo prodje, ode do stola ne gledajući nikoga oko sebe. Udobno se smesti i nakon par minuta, krene da razgleda okolinu. Da, i ona se bavi lovom, poput nas mušaraca, samo to radi suptilno. Zavodjenje izvodi tiho, kako ne bi svi primetili, već samo oni koji trebaju da prepoznaju igru. Njen zov polako preplavljuje prostor, a pogled ide od muškarca do muškarca. Šta traži u njemu, samo ona zna. Ali ja sam naučen i dajem sve ono što traži pa čak i više od toga. Dok posmatra oko sebe, ja delujem nezaintersovan. Pustim je da me više puta premeri i čekam kulminaciju energije koja postaje tako jaka da mogu da je fizički osetim. Naravno više nemam konkurenciju, jer svi do jednog su se upecali na njen pogled, svi osim mene. I zato ja postajem najzanimljiviji i najpoželjniji. Kada je njen pogled na meni poput etikete, ono volim da kažem „ markirala me je“, tada je samo pogledam ali ne odajem emocije, već stavljam do znanja da je možda zanimljiva. Zatim se vratim razgovoru ili  piću.

 

ŽENSKA SUJETA JE MOJA MOĆ

Bez obzira što za njom peze trideset muškaraca, ona će izabrati mene i to samo iz razloga jer joj se nisam pokorio. Njena sujeta „ njemu nisam zanimljiva, zašto“, obezbediće mi prolaz kod nje. Ona je sada ta koja misli da lovi, a ja ću glumiti žrtvu. I kako to biva pustim je da napravi prvi korak. Kontakt sa njom je predvidljiv samo je pitanje kako će se desiti. One najjače naprave situaciju da im se obratim, malo slabije pridju.

 

SMEH JE ONO NA ŠTA ŽENE PADAJU

Zbunjujuće pitanje njoj i postaje potpuno je otvorena, šaljiva izjava koja joj stavlja osmeh na lice i moja je. Da me neko pita šta pričam, nemam pojma, ali znam da u tim momentima moram da joj držim pažnju i da joj provociram osmeh. Komplimenti su treća faza. Mnogi krenu odmah sa komplimentima, greška. Jaka žena stalno to sluša i ume da prepozna nameru i tada se igra završava. Ne želi ona čuti kako je lepa, ona to zna, ne želi da čuje kako je zgodna, to takodje zna. Ona želi drugačije, ona želi da se smeje i da se opusti. Pa što joj ja ne bih dao to što želi.

 

PROCENA: SEX ILI SAMO PIĆE

Ako je vidim u top pet, tu spadaju extra jake žene, ja napuštam prostor dajući joj telefon. Izgovor je uvek isti „ sorry imam dogovor sa društvom“. Stavljam do znanja da sam free. Ako spada u top deset, samo jake žene, predložim joj da odemo na neko mirnije mesto. To mesto je moja  teritorija, tu sam poznat i imam jasne instrukcije sa osobljem. Mir i tišina mi obezbedjuju savršen razgovor, što bi žene rekle, otvorim se. Otvorim se u smislu da pričam ono što ona želi da čuje.Nećemo valjda da stvaramo loše utiske. Žene ne vole slabiće, jake žene traže jake muškarce! Svaka bude moja, pitanje je samo da li će  danas ili sutra, a ja sam strpljiv i umem da čekam.

Naravo extra jaka žena ne zove sutra, ne zove ni prekosutra, ona uopšte ne zove. Ona se pojavi nakon pet dana u isti onaj kafe gde smo se sreli. Praveći se da me je zaboravila.

To je njena igra, jer njena sujeta mora biti zadovoljena, ona mora da osvoji neosvojivo.

Tada nastupa treća faza zavodjenja, dodiri, poljupci i predlog; „ idemo do mene“!

Na šta pristaje, jer je zato i došla!

 

ZAŠTO UVEK BIRAM  JAKE ŽENE

Igra traje duže, uzbudljivija je i adrenalin stalno raste. Sa njom samo osvajanje je zabava, dok je sex poslastica uloženog vremena. Ona sama odluči da me osvoji, zatim mi dopusti da joj pridjem, koristi me i onda proglasi da je igri kraj. Ništa ja tu ne moram previše, sem da čekam pravi tajming. One znaju šta žele, ali im dama u sebi ne dozvoljava da budu vulgarne, one stvore situaciju sa velikim natpisom „ udji slobodno“. Takve veze traju, takve veze ne smaraju, takve veze mi ostavljaju prostor da mogu da živim slobodno bez omče oko vrata. Zato nikada ne biram prosečne već samo jake žene koje znaju šta žele.

COACHING MAGAZIN, gosp. Iskeni
MR. Iskreni

MUŠKARCI SU LOVCI. BILI I OSTALI

Ne očekujem da me razumeš, ni ti niti bilo koja druga žena. Ja nisam običan muškarac koji se zadovoljava običnim, za sebe smatram da sam iznad proseka. Znam da sam ovom pričom naljutio sav ženski rod, zato mi nećeš navesti ime. Ne bih voleo da me prepoznaju, ali neminovno da će se mnoge prepoznati. Jer ovo nije samo moja teorija, već praksa mnogih muškaraca. Nekada je možda bilo drugačije, kada se težilo mirnom predvidljivom životu. Sada smo isti u pogledu potreba i muškarci i žene, ako neka žena bude dovoljno iskrena ispričaće ti njenu priču zavodjenja koja podseća na ovu, možda je samo njena priča još surovija. Muškaraci vole izazove, kada žena daje utisak da je neosvojiva tada se pali gen koji kaže „ osvoji, osvoji“

 

text: MR. Iskreni & Lidija Grujić

ostali textovi

photo, Pixabay

 

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *