ZNANJE NA DAR, ZA LEPŠI PONEDELJAK

Još jednom nas je Mario Kržić počastio znanjem kako da ostvarimo bogatstvo! Autor knjige pruža uputsva za sticanje bogatstva svake vrste jer smatra da je princip sticanja isti, na nama je da sledimo principe i uvećamo željeno!

MISLIMA DO BOGATSTVA

Mnogi će se složiti da je bogatstvo nešto mnogo veće od novca. No bez obzira na to da li ono predstavljalo zdravlje, decu, ljubav, ili imetak, bogatstvo nikad neće doći samo. Jasno definisani ciljevi i pre svega odgovarajući mentalni sklop predstavljaju esenciju bez koje će nam svako bogatstvo uvek izmicati.

 

Nova knjiga Marija Kržića,

„Mislima do bogatstva“, pomoći će vam da razumete šta je zajedničko za svaku vrstu bogatstva i zbog čega su pozitivno razmišljanje i pozitivan stav neophodni za njegovo dostizanje. Objasniće vam od čega sreća zavisi i pomoći vam da potražite inspiraciju, napunite sopstvene baterije i krenete ka ostvarenju ciljeva – kako bi vaš život bio ispunjen i kako bi vaš život imao svrhu.

Portalibris nagradjuje čitaoce Coaching Magazina knjigom ” Mislima do bogatstva”, da bi ste dobili knjigu potrebno je da navedete sve knjige čiji je autor Mario Kržić i svoje odgovore pošaljete na coachingmagazin.office@gmail.com

SEMINARI SA MARIJOM:

JUN: KONAČNO BUDJENJE za više informacija kliknite na link: Marijo Kržić prijave su u toku!

AVGUST: uskoro više informacija

Fb page Marijo Kržić

Portalibris

ostali textovi

Coaching Magazin preporučuje knjigu: KORACI DO USPEHA

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *