MISLI OBLIKUJU NAŠE TELO

Kako je tanana veza između položaja našeg tela i osećaja koji nosimo u sebi. A ono što svi mi vremenom „registrujemo“ je fiziči bol putem koga naše telo pokušava da nam pošalje poruku. Kakvu poruku nam telo šalje i šta želi da nam kaže krajnje je vreme da otkrijemo. Otkrivanjem uzroka problema lako ćemo problem rešiti. Bol je upozorenje našeg tela da nešto što smo do sada radili nije bilo kako treba. Ne postoje prava i pogrešna rešenja, postoje stvari koje jednim ljudima prijaju a drugima ne. Otkriti svoje potrebe i čuti svoje telo je pravi put kojim se kreće u rešenje problema. Ali problem neće biti rešen samo otkrivanjem uzroka fizičkog bola. Postoji puno koraka do otklanjanja bola. Neke korake možemo otkriti i „rešiti“ sami a za neke nam je potrebna pomoću vidu Holistic Life Coacha (pomaže Vašem Umu), Reiki praktikanta (koji pomaže Vašem Energetskom telu) ili manualnog terapeuta (koji pomaže Vašem fizičkom telu).  Na žalost, u nekim težim slučajevima, pomoć lekara je više nego potrebna.

VOLI SEBE, JER JEDINO SEBE IMAŠ

Naše biće satkano je od najfinijih, vidnjivih i našem oku nevidljivih niti čiji je tvorac bio u mogućnosti da to“čudo“ prirode stvori samo jednom. Svako do nas proizvod je ujedinjenja fizičkog, duhovnog i emocionalnog tela naših roditelja i Hvala im na tome. Sve ostalo tokom života je naše „održavanje“, naše u laganje u nas same. Neki ulažu na jedan, neki na dva a neki na sva tri nivoa. Ono što ću pokušati u druženju sa Vama je da Vam pokažem koliko je lepo kada počnemo da radimo i na svi nivoima, kada počnemo da menjamo vibraciju i koristimo možda i neke tehnike za koje do sada nismo ni pomislili da bi nam prijale.

Za početak, dragi čitaoče, želim ti dobrodošlicu na ovu novu stranicu i želim da zajedno sa svima nama počneš da uživaš u Životu, Sada i ovde jer ovo je trenutak koji se neće ponoviti u tvom životu . Ovo je već deo promene koju sebi želiš.

Evo jedne slike u prilogu, koja ti može pomoći da shvatiš zašto se bolovi javljaju na fizičkom telu a njihov uzrok vezan je za psihičko stanje, problemi koje svi mi imamo.

MISLI OBLIKUJU NAŠE TELO

 

Jelena Milenković, Holistic Life Coach

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *