MISAO KAO MOĆAN ALAT

Postoji u čoveku jedna posebna energija svojstvena samo njemu kao biću. Tu energiju opaža i stremi ka njoj čitava Tvorevina. To je energija stvaranja. 

U svakom trenutku čovjek stvara dva svijeta. Jedan je njegov lični unutrašnji svijet u kom je on apsolutan gospodar i kreator. Sa druge strane, zajedno sa svima drugima, stvara spoljašnju realnost u kojoj takođe ima apsolutnu slobodu izražavanja. Pri tom se koristi različitim alatima. Jedan od tih alata je misao – obična ljudska svakodnevna misao iznjedrena takođe običnom ljudskom svakodnevnom sviješću. To je ista misao i ista svijest koju koristimo da bismo, na primjer, vozili automobil, telefonirali ili šetali prirodom.

UPRAVLJANJE DOGADJAJIMA: TEHNOLOGIJA

Odlična tehnologija za upravljanje događajima

Gepostet von Zrno večnosti am Sonntag, 11. Juni 2017

Da bismo mogli stvarati tako da nam i u našem ličnom unutrašnjem svijetu i u zajedničkom spoljašnjem svijetu sve bude onako kako želimo, neophodno je naučiti sledeće: svoju misao pravilno oblikovati, vizualizovazi, opaziti, osjetiti, učtivo sve ono što ta misao odražava. Zatim tu misao precizno spakovati u tačno određenu koordinate vremena i prostora, odnosno ne dozvoliti rasipanje misli kroz vrijeme i prostor. I, dalje, kontrolisati stabilnost i jačinu date misli.

DISANJE SVETLOŠĆU

Disanje svetlošću

Gepostet von Zrno večnosti am Dienstag, 13. September 2016

Kada u nekoj koordinate vremena i prostora nagomilavamo misli, onda se na tom mjestu počinje formirati energija. Taj proces nazivamo koncentracije misli. Ukoliko dalje na istom mjestu, u istoj koordinate vremena i prostora nagomilavamo misao, praktično zgušnjavamo energiju i stvaramo materiju. 

UPRAVLJANJE: TEHNOLOGIJA

Odlična tehnologija za upravljanje, ali i za pripremu za upravljanje!

Gepostet von Zrno večnosti am Dienstag, 21. Februar 2017

Da bi se materija, bilo fizička ili materija događaja, rasporedila na željeni način, neophodno je znati i razumjeti sve zakonitosti rasporedjivanja informacija i svjetlosti kroz sopstveno fizičko tijelo. Ono veoma aktivno učestvuje u stvaranju. Zatim je potrebno znati i razumjeti sve zakonitosti veza čovjeka sa spoljašnjom sredinom, sa mineralima, biljkama, životinjama, Zemljom kao bićem i čitavim Zemljim sistemom, kao i zakonitosti međusobnog odnosa čovjeka sa nebeskim tijelima koja nas okružuju kao i sa njihovim stanovnicima.

Pozivam vas da zajedno, kroz lekcije date na sajtu www.zrnovecnosti.org, izučavamo ove zakonitosti i otkrivamo sva čudesa stvaranja.  Želim vam uspješan vječan razvoj, Željka Sikimić.


Text pisala za Coaching magazine: Željka Sikimić, Fb page Zrno večnosti

Udruženje „Zrno večnosti“ je osnovano 21,03,2016, godine u Novom Sadu sa ciljem promovisanja dosignuća u oblasti nauke, kulture i umetnosti, očuvanja narodne tradicije i pomoći ugroženim pojedincima i grupama.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.